OTKRIVAMO SIMBOLIKU DEJANOVIH POKLONA ZA CARA: Ovako ga je ismejao pred MILIONIMA - nazvao ga KUČENCEM!


IZVOR: Republika/O. B. - 08.06.2023 | 15:30


Otkrivamo skrivene poruke Dejana Dragojevića koje je uputio Filipu Caru!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Dragan Kadić, E-stock
OTKRIVAMO SIMBOLIKU DEJANOVIH POKLONA ZA CARA: Ovako ga je ismejao pred MILIONIMA - nazvao ga KUČENCEM!

Starleta Aleksandra Nikolić ušla je u Zadrugu 6, tokom koje je prevarila svog dečka Dejana Dragojevića sa Filipom Carem, a pre samo nekoliko dana ju je on verio pred milionskim auditorijumom. 

To veče u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević našao se i pobednik Zadruge 5, Dejan Dragojević, koji je Caru doneo poklon. Naime, u poklonu se našlo pismo koje nosi veliku misteriju, o čemu detaljnije možete pročitati klikom OVDE.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car verio Aleksandru Nikolić

 

No, sa druge strane, pored pisma, našli su se i proizvodi poput blanša i farbe, ali i plišano kuče. Kako se komentariše po društvenim mrežama, veza i verdiba Cara i Aleksandre je pakleni plan Dejana i starlete, kako bi mu se Dragojević osvetio za prošlogodišnju bol koju je osetio. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević Zadruga 6

 

Zbog toga, komentariše se da su pokloni koje je Dejan poslao Caru, a ne Aleksandri simbolični. Poklon kao poklon je bio baš namenjen Aleksandri kao poruka da je sve u redu, a evo šta znače i ostali delovi iznenađenja koje je namenjeno Caru. 

Farba i blanš - skrivena poruka da su ga dobro ,,nafarbali" u smislu nasamarili. 

Igračka psa ,,Patrolna šapa" - da su ga šetali kao kuče na povodsu.  POGLEDAJ GALERIJU

 

- Nek tumači, ima razlog! Ja volim Patrolnu šapu, on je moja Patrolna šapa, svaki put me je spasio. Kroz život će da me prati! Samo da ga neka veštica ne skuva kao šapu!  - rekao je Dejan dok je pokazivao šta je kupio Caru. 

No, ovo su samo nagađanja po društvenim mrežama, a da li je ovo istina, videćemo večeras, budući da će se za samo nekoliko sati odigrati Superfinale Zadruge 6!

BONUS VIDEO: