IMALI SMO UDES, NISAM GA ORALNO ZADOVOLJILA: Slađa Lazić o AFERI sa fudbalerom koja TRESE Užice!


IZVOR: Republika/M. P. - 12.06.2023 | 19:00


Bivša zadrugarka razvezala jezik i odgovorila na optužbe!

Foto: ST/Nikola Mutić
IMALI SMO UDES, NISAM GA ORALNO ZADOVOLJILA: Slađa Lazić o AFERI sa fudbalerom koja TRESE Užice!

Bivšu zadrugarku Slađu Lazić nedavno su optužili da je sponzoruša, da nije imućna kao što je predstavljala, kao i da je imala aferu sa jednim lokalnim fudbalerom. Šuškalo se i da je ovog fudbalera navodno oralno zadovoljila pred njegovim drugovima. Slađa je odlučila da demantuje ove glasine.

Foto: ST/Nikola Mutić

Slađa Lazić

- Mogu samo da kažem da luksuzno živim od početka svog života, nikakvi sponzori ne dolaze u obzir! Istina je da me je bivši dečko vodio na letovanje na te luksuzne destinacije, što je normalno kada smo u vezi, normalno je da mi kupi i neki poklončić - rekla je Slađa.

Ona je progovorila i o famoznom "Sultanu", čoveku kojeg je pominjala u "Zadruzi".

- Sultan nije iz Nemačke, niti ima toliko godina, ne znam odakle im to. Naravno da će ljudi svašta da govore kada me vide u autu mog dečka, a to je sve prirodno! - istakla je Lazićeva, pa progovorila o fudbaleru:

Foto: ST/Nikola Mutić

Slađa Lazić

- Što se tiče fudbalera, on jeste postojao, ali ga nikada u autu nisam oralno zadovoljavala, već smo imali udes, to sam pričala i u rijalitiju... Poljubila sam ga možda par puta, ali da sam nekoga oralno zadovoljavala u automobilu, to je totalna neistina! - zaključila je Slađa za Pink.rs

BONUS VIDEO: