TAKI DIREKTNO IZ SARAJEVA: Progovorio o pomirenju Maje i Bilala i SVADBI, pa otkrio da li je upoznao Brajloviće!


IZVOR: Republika/M. P. - 12.06.2023 | 19:50


Majin otac je zajedno sa njom posetio rodni grad njenog novog-starog dečka!

Foto: Instagram.com
TAKI DIREKTNO IZ SARAJEVA: Progovorio o pomirenju Maje i Bilala i SVADBI, pa otkrio da li je upoznao Brajloviće!

Maja Marinković i Bilal Brajlović su se pomirili odmah nakon izlaska iz "Zadruge", a ona je pozvana da bude gost na svadbi njegove drugarice u Sarajevu. Maja je produžila boravak, a danas je upoznala i širu Bilalovu porodicu. Posetila je njegov restoran, a u jednom trenutku se čak obukla i kao radnica i pomogala njegovoj porodici. Zanimljivo je da je i Majin otac Taki posetio Sarajevo i bio na ovoj svadbi. On je prvo progovorio o Majinom i Bilalovom pomirenju, pa otkrio da li je i on upoznao Brajloviće.

Foto: instagram.com/printscreen

Maja i Bilal na svadbi njegove drugarice

Bilal je dobar dečko. Ja glasam za ljubav i želim im svu sreću. Samo da je ljubavi i da nema nekog nasilja. Neću se mešati u ćerkine izbore i kvariti njenu sreću... Oni su još mladi, neka uživaju, pa ćemo videti šta će se dalje dešavati. To je sve mladost - ludost! Nisam upoznao Bilalovu porodicu u Sarajevu, još je za to rano, videćemo kako će se sve odvijati - rekao je Taki, pa dodao:

- Na svadbi u Sarajevu nam je bilo predivno, baš smo uživali. S nama za stolom je bilo mnogo poznatih, između ostalih i Sara Reljić i njena majka, mi smo baš dobri prijatelji - rekao je Majin otac za Pink.rs

Foto: Instagram.com

Taki u Sarajevu
Inače, Taki je i na superfinalu nahvalio Bilala, za kojeg je istakao da je jedini Majin dečko koji mu se javio, dok je Bilal po izlasku iz "Zadruge" prvo zagrlio Marinkovića, pa tek onda svog brata i prijatelje.

BONUS VIDEO: