TRPIM SAJBER NASILJE OD DEJANOVIH I BILALOVIH FANOVA: Aleks progovorila o SVADBI sa Carem, pa direktno PROZVALA bivšeg dečka! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. P. - 13.06.2023 | 23:04


Nikolićeva je tražila od bivšeg da stane u njenu zaštitu, tvrdi da nije videla klip gde on raskida sa njom!

Foto: ST/Dragan Kadić
TRPIM SAJBER NASILJE OD DEJANOVIH I BILALOVIH FANOVA: Aleks progovorila o SVADBI sa Carem, pa direktno PROZVALA bivšeg dečka! (VIDEO)

Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6", gošća je voditelja Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou", a pred ulazak u studio dala je interjvu za Republiku.

- Nisam stigla da odmorim, ne stajem, nisam ni stvari pokupila odavde. Sa Filipom sam se videla pre neki dan, juče sam došla od njega, jako mi nedostaje, želela bih da svaki trenutak provedem sa njim. Nadam se da ćemo se uskoro spojiti i da se nećemo odvojiti. Videćemo kad će svadba. Kao mala sam zamišljala svadbu na obali mora, ali ne bih sada o tome, kad bih sad krenula... - rekla je Aleks.

Da li će ti nedostajati njegova podrška, u studiju ćeš biti sa osobama sa kojima nisi u prijateljskim odnosima?

- Za mene se rijaliti završio, ja sam izašla kao pobednica. Za mene je ovo životna pobeda, pobedila sam samu sebe. Većina se poistovetila sa mnom - ispričala je ona.

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandra Nikolić

Aleks je izjavila da joj Dejan Dragojević nije čestitao pobedu, a mi smo joj otkrili da je to uradio preko novina.

- Jeste preko novina? Eto, hvala mu - istakla je Aleks.

Aleks je potom saznala za Dejanovo izjavu "Kakav pobednik, takav rijaliti"

- Ja njemu želim sve najbolje - istakla je Aleks.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel/youtube.com/Zadruga Official

Dejan, Aleks, Bilal

Aleks je sinoć prvo indirektno, a potom direktno izjavila da trpi sajber nasilje od Dejanovih i fanova Bilala Brajlovića.

- Indirektno sam prvo spomenula... Zaista sam zgrožena komentarima na društvenim mrežama, prosto, kao da sam ja samu sebe proglasila pobednicom, a ne narod. Ja sam apelovala na svoju podršku da ne napadaju nikoga, smatram da muškarci to treba da urade prema jednoj želji. Ove sezone trpim hejt jer sam pobedila, želeli su nekog drugog da vide na mom mestu. To je sajber nasilje - istakla je ona.

Aleks smo upitali i da li je pogledala Dejanov klip gde raskida sa njom, na šta je ona samo kratko odgovorila da nije.

O čemu je još sve Aleks pričala, pogledajte u klipu na početku ovog teksta.

BONUS VIDEO: