BILAL NOĆ PROVEO SA BIVŠOM ZADRUGAROM! Maja sve saznala, pa ga uživo u programu RASKRINKALA! (VIDEO)


IZVOR: Republika/A.D. - 15.06.2023 | 10:30


Maja Marinković otkrila odnos Bilala Brajlovića sa bivšom zadrugarkom.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
BILAL NOĆ PROVEO SA BIVŠOM ZADRUGAROM! Maja sve saznala, pa ga uživo u programu RASKRINKALA! (VIDEO)

Tokom sinoćne emisije ''Narod pita'' Maja Marinković je raskrinkala svog sadašnjeg dečka Bilala Brajlovića i otkrila sa kojom zadrugarkom je bio nakon rijalitija.

On je najpre otkrio da nije u kontatku sa Anom Spasojević, ali da je bio sa njom nakon izlaska.

- Zajedno smo bili u društvu, nismo sami proveli tu noć - rekao je Bilal.

- Biki je neko ko meni sve priča. Bitno mi je da mi sam kaže šta je radio i gde. Ja nikada nisam bila drukara i cinkaroš, ali ću samo reći da mi je sve rekao - dodala je Maja.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Bilal Brajlović i Maja Marinković

- Otpratio sam Anu zbog Maje. Ne mislim da je u redu da pratim bivšu devojku, a sa Majom sam. Možda nije u redu s moje strane, ali sam sam to uradio jer sam osetio potrebu - rekao je Bilal.

- Pitala sam ga da li je imao nešto s neko devojkom posle rijalitija, on je kazao: ''Da, sa tom i tom.'' Ubio je vreme, imao rekreaciju i to je dovoljno. Nije problem što se zabavio. Drago mi je jer se zabavio sa drugim devojkama, a da sam ja ta prava. On je meni dokazao.

- Nije Ana samo za zezanje. Ona je pokazala i dokazala da je imala emocije prema meni. Ona je uradila šta je uradila i pored toga što je znala da neće biti sa mnom. Smatram da je 100% iskrena i da mi je bila pravi prijatelj, ali ja volim drugu - dodao je Bilal, a Ana Spasojević je poslala poruku.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Bilal Brajlović o Ani Spasojević

- Ana je upravo napisala poruku: ''Bili smo u društvu zajedno, jesmo se poljubili i tako to, ali smo se posle toga razišli. Ni Bilal, ni ja nismo bili za vezu, Majo ne moraš odmah da provociraš''

- Ne vidim ništa loše u tome što je ona uradila. Ako je videla da on nije za vezu, što je sebi dopustila da se i poljubi sa njim? - pitala je Maja.

Darko Tanasijević je Bilala upitao i za odnos sa Anom Jovanović.

- Kad sam nogu slomio, javilo mi se nekoliko bivših zadrugarki. Ana je zgodna i lepa, ali je nakon jednog dana razgvora umislila da smo u vezi. Zvala me je svaki dan, našla me je i preko satelita, kad sam je svuda blokirao. Tokom superfinalne večeri, video sam da je Bakir, moj brat kod ograde, ja sam potrčao kod njega, ali je ona iskočila, a ja je poljubio - rekao je Bilal.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković

- Ona se poprilično razočarala jer si ti sad sa Majom, sedela je sa tvojom podrškom tokom čitave večeri - rekao je Darko.

- Možda se muvala sa mojim bratom, a možda i grešim - rekao je Bilal.

- Ana Jovanović je rekla da je kraj utamice onda kada ona to kaže. Majo, šta ti misliš?

- Nemam komentar. Ne mislim ništa o takvim osobama, nemam ni vremana - zaklučila je Maja.

BONUS VIDEO: