ANĐELA I ZVEZDAN JEDVA SASTAVLJAJU KRAJ SA KRAJEM: Prose od fanova za osnovne namirnice, oni im poslali paket vlažnih maramica!


IZVOR: Republika/M. I. - 18.06.2023 | 21:30


Zvezdan i Anđela jedva preživljavaju nakon diskvalifikacije!

Foto: Republika.rs
ANĐELA I ZVEZDAN JEDVA SASTAVLJAJU KRAJ SA KRAJEM: Prose od fanova za osnovne namirnice, oni im poslali paket vlažnih maramica!

Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću, koji su zbog nasilja diskvalifikovani i izbačeni iz šeste sezone rijalitija "Zadruga", fanovi su spremili gomilu paketa, kako bi im pomogli.

Naime, na društvenim mrežama osvanula je slika, koja prikazuje gomilu hrane i ostalih potrebština, koje su bile spakovane po kutijama, a moglo se primetiti da su se u njima nalazili brašno, so, šećer, vlažne maramice, čips i ostalo.

- Zahvaljujemo bungišima, dok ne sedne prvi honorar - napisano je na fotografiji.

Foto: tiktok.com/printscreen

 

Nije prvi put da Zvezdan i Anđela "prose" od svojih fanova, a čini se da sada jedva sastavljaju kraj sa krajem, s obzirom da su im neophodne osnovne stvari za život, o čemu se i sada pobrinuo Bungiš tim.

Foto: instagram.com

 

Podsetimo, Zvezdan je juče odvezao Anđelu do aerodroma i ispratio je u Crnu Goru, a ona se po samom dolasku oglasila i istakla da će se ovog puta zadržati duže, obzirom da je prošli put bila samo na jedan dan.

BONUS VIDEO: