DEJAN UMEŠAO PRSTE U VEZU ALEKSANDRE I CARA: Filip raskinuo veridbu zbog njega, Dragojević servirao hladnu osvetu!


IZVOR: Republika/M. I. - 28.06.2023 | 14:00


Nakon brojnih optužbi Dejana Dragojevića na Aleksandrin račun, Filip stavio tačku na vezu!

Foto: E-stock, Nikola Mutic,
DEJAN UMEŠAO PRSTE U VEZU ALEKSANDRE I CARA: Filip raskinuo veridbu zbog njega, Dragojević servirao hladnu osvetu!

Javnost bruji o iznenadnom raskidu Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, koji su jedno drugog otpratili sa Instagrama i uklonili zajedničke fotografije, a svi nagađaju koji je pravi razlog ovakve njihove odluke, s obzirom da su se verili u rijalitiju i planirali zajednički život.

Aleksandra je pre dva dana gostovala u emisiji "Zadruga - Narod pita", gde je potkačila Dejana Dragojevića, nakog čega je on nikad brutalnije opleo po njoj i izneo niz optužbi iz njene prošlosti.

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

- Pobednica se komentariše jedino uz ostale zadrugare, da se komentariše po svom liku i delu, sigurno bi emisija bila prekinuta na pola i nastavak bi bio u vestima. Ja sam Zodijak Zijad Dragojević, ne igrajte se sa mnom, sve vam je dozvoljeno, osim da mi komentarišete veru i Jovanu. Tu vadim mač. Ja sam transparentan i kao Zijad i kao Dejan, i u Džamiji sam i u Hramu sam, mogu biti i u policiji, i na sudu - rekao je Dejan između ostalog.

Odmah nakon ovog njegovog storija, Aleksandra i Car su uklonili sve zajedničke uspomene i "oprostili" se jedno od drugog putem storija, pa nije isključeno da je baš Dejan uticao na Filipovu odluku, s obzirom da je Car više puta u rijaltiju priznao da ne može da se nosi sa stvarima iz Aleksandrine prošlosti.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

 

BONUS VIDEO: