ALEKSANDRA POD UTICAJEM CRNE MAGIJE, DRAGOJEVIĆ JOJ ZAGORČAO ŽIVOT: Starleta u strahu zbog bivšeg, otkriveno šta će uraditi Caru!


IZVOR: Republika/O. B. - 02.07.2023 | 15:40


Aleksandra Nikolić u strahu da joj Dejan Dragojević bacio crnu magiju!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Dragan Kadić, E-stock
ALEKSANDRA POD UTICAJEM CRNE MAGIJE, DRAGOJEVIĆ JOJ ZAGORČAO ŽIVOT: Starleta u strahu zbog bivšeg, otkriveno šta će uraditi Caru!

Aleksandra Nikolić sumnja da se Dejan Dragojević, njen bivši momak bavi crnom magijom, jer Filipu Caru i njoj ništa ne ide od ruke, a događaju im se jako čudne stvari.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Zadruga 6

 

 

- Kada je dobila poruku od neke žene koja pouzdano zna da joj Dejan vrača, Aleks je povezala stvari i počela da sumnja da Dragojević zaista ima veze sa tim. nije uspeo da je uništi kada je najveće grozote pričao, kao na primer da se j*bala za pet ćevapa, pa sad pokušava na ovaj način. On ne želi da mu se Aleks vrati, ali hoće da joj rasturi vezu sa Carem, a na njega je posebno kivan, još otkako mu je uništio brak sa Dalilom, pa nije ni čudo što oseća bes prema tom čoveku - počinje izvor za Svet i dodaje:

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojevi

 

- Ne znam da li  ste čuli gledateljku koja se javila u ,,Narod pita" i poručila Aleks: ,,Treba da se pripaziš nekog ko nije u tvom gradu". Ta žena je prethodno pominjala Dragojeviće koje ,kako je rekla, dobro zna, jer živi u njihovoj blizinui i Aleks je sve povezala: ,,Dejan se kao klanja Alahum, a baca mi crnu magiju, hoće da me uništi, zato mi se dešavaju ove stvari". Dejnan zna kako se to radi, njegova baba je pravila smotuljke koje je otac psole doneo u kuću u kojoj je ovaj živeo sa Dalilom - govori izvor za svet. 

BONUS VIDEO: