NIŠTA JOJ NIJE SVETO! Anđela se na Ostrogu srozala NIKAD NIŽE, zbog para spremna na sve! (FOTO)


IZVOR: Republika - 04.07.2023 | 09:30


Novi blam Anđele Đuričić napravio haos na mrežama!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com
NIŠTA JOJ NIJE SVETO! Anđela se na Ostrogu srozala NIKAD NIŽE, zbog para spremna na sve! (FOTO)

Mlada Crnogorka, Anđela Đuričić, napravila je pravu pometnju svojim učešćem u šestoj sezoni rijalitija "Zadruga", predstavivši se potpuno drugačije od onoga što je pokazala gledaocima prethodne godine. Međutim, bura nije prestala ni po njenom izlasku.

Naime, nakon što je raskinula romansu sa 23 godine starijim bivšim robijašem, Zvezdanom Slavnićem, Đuričićeva se vratila u rodne Đenoviće kod svojih roditelja na Crnogorskom primorju. Ipak, da se strasti oko nje nisu smirile, dokazala je i njena poslednja objava na društvenoj mreži Instagram.

Anđela je tokom jučerašnjeg dana posetila Ostrog, međutim, mnogi su osudili njen potez jer je ispred manastira promovisala jedan brend haljine koju je imala na sebi, te na taj način zaradila novac zbog reklame na svom profilu.

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić na Ostrogu

- Slava mu i milost - napisala je Crnogorka u okviru svoje objave koja je naiša na osudu javnosti.

"Anđela, dete, pa je l' takva svetinja za reklame za torbice i kardigan", "Pa zar svetice na Ostrogu da zarađuješ pare", "Džabe sve, ova devojka ode jedan korak napred, pa se vrati tri unazad"; "Sve za pare", samo su neki od komentara ispod sporne fotografije.

BONUS VIDEO: