ANĐELA SKLOPILA PAKT ZA UNIŠTENJE ANE I ZVEZDANA: Stiže iz Đenovića HLADNA OSVETA, saznala za sav PRLJAV VEŠ i dogovore!


IZVOR: Republika/O. B. - 04.07.2023 | 16:24


Anđela Đuričić spremna da se osveti Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANĐELA SKLOPILA PAKT ZA UNIŠTENJE ANE I ZVEZDANA: Stiže iz Đenovića HLADNA OSVETA, saznala za sav PRLJAV VEŠ i dogovore!

Crnogorska starleta Anđela Đuričić vrele dane provodi na Crnogorskom primorju, a u društvu joj se odjednom našla bivša drugarica Ane Ćurčić, Jovana Novakov Šmizla. Ovi šok kadrovi isplivali su na starletinom Instagram profilu, a kada je pokazal da joj je Šmizla u društvu, komentari nisu prestajali da se nižu jedan za drugim. 

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić i Ana Ćurčić

Podsetimo, po Aninom ulasku u Zadrugu 6, govorilo se o prijateljstvu sa Šmizlom, a nakon toga ona je okrenula drugi list i krenula da napada Ćurčićevu, pa je stala na Anđelinu stranu.  POGLEDAJ GALERIJU

 

Komentarisalo se da su se njih dve spremile kako bi uništile Anu i Zvezdana zajedno. Međutim, njih dve su istakle da su se našle i da uživaju u ovim vrelim danima, ali ostaje nam da vidimo šta će se desiti u nastavku ovog burnog odnosa. 

BONUS VIDEO: