ANA ĆURČIĆ BRUTALNO ODGOVORILA KAČAVENDI, PA PONIZILA BULIĆEVU DEVOJKU: One su od danas do sutra, ja sam večna!


IZVOR: Republika/M. I. - 04.07.2023 | 16:40


Ana Ćurčić ozvaničila je pomirenje sa Acom Bulićem, kuma Kačavenda momentalno razvezala jezik!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić
ANA ĆURČIĆ BRUTALNO ODGOVORILA KAČAVENDI, PA PONIZILA BULIĆEVU DEVOJKU: One su od danas do sutra, ja sam večna!

Vest o pomirenju Ane Ćurčić i Ace Bulića zaprepastila je javnost, a na tu temu govorila je i Milena Kačavenda, koja je Ani bila podrška tokom učešća u Zadruzi 6, a onda se sve preokrenulo.

Ćurčićeva je nju otpratila sa Instagrama, pa otkrila da se kuma sprema za Zadrugu 7, posle čega je Kačavenda razvezala jezik i prokomentarisala Bulićevo pomirenje sa Anom:

- Još jedna u nizu kontradiktornosti Ane, međutim smatram da se ovim zakopala do kraja apropo priča o prevarama i ostavljenim ženama, obzirom na to da je do juče hvalila Acinu suprugu. Ne želim ni da mislim kako ću se osećati kada sretnem Acinu ženu, prekrstiću se u "kuma budala "par ekselans". S obzirom na to da je Ana izjavila da ja ulazim u "Zadrugu elita", valjda ona zna bolje od mene, mislim da je mlaka njihova španska sapunjara za ulazak, gledaocima je sve jasno kao dan. Želim im svu sreću - poručila je Kačavenda za Pink.rs.

Foto: pink.rs

 

Odmah potom, usledio je i Anin odgovor kumi:

- Da, jer nisi govorila istinu. Aca se davnih dana razveo sa ženom, a devojka je svaka od danas do sutra, samo je Anči večna - napisala je Ćurčićeva na svom Instagram profilu.

Foto: instagram.com/printscreen

 

BONUS VIDEO: