PAKLENA TROJKA SPREMNA NA SVE! Fanovi već spremaju poklone, Bulić sa Anom i bivšom ulazi u "Zadrugu elita"?


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 06.07.2023 | 06:30


Za 100.000 evra budući elitni zadrugari izneće sav prljav veš iz svojih života.

Foto: ATA Images
PAKLENA TROJKA SPREMNA NA SVE! Fanovi već spremaju poklone, Bulić sa Anom i bivšom ulazi u "Zadrugu elita"?

Glasine su sve jače da u "Zadrugu 7 - elita" ulazi kontroverzni par Aca Bulić i Ana Ćurčić, ali i njegova bivša žena Anđela.

Naime, u septembru će startovati "Zadruga 7 - elita", koja će okupiti samo posebno odabrane učesnike, a glavna nagrada iznosiće 100.000 evra za pobednika, i po 50.000 evra za drugo, treće i četvrto mesto. Kako fanovi ovog rijalitija sve više bruje, Aca Bulić i Ana Ćurčić su jedni od učesnika dugonajavljivanog projekta TV Pink, ali još veći šok za publiku biće ulazak njegove bivše partnerke Anđele, koju je ostavio zbog Ane.

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Aca Bulić i Ana Ćurčić planiraju da stanu i na ludi kamen

- Kako se priča po gradskim krugovima, Ana i Aca se već spremaju za novu sezonu rijalitija. Oni se svakodnevno viđaju s bivšim rijaliti-učesnicima i prikupljaju što više informacija da bi ušli naoružani. Njihovi fanovi već prikupljaju poklone za septembar, te se po društvenim mrežama brzo proširila vest o njihovom ulasku. Ono što je posebno zanimljivo jeste da će, pored njih dvoje, najverovatnije ući i Bulićeva bivša žena Anđela - kaže izvor blizak paru, te dodaje da će od septembra u Šimanovcima biti ludilo:

- Svako od njih ima veoma zanimljiv život i, što se kaže, ima tu dosta toga da se ispriča. Sama pomisao da su se Ana i Aca pomirili posle skoro dve decenije je već veoma zanimljiva. Kad se tu umeša i Bulićeva bivša žena, koju je ostavio zbog Ane, ima da ispadne čitav haos. Zamislite još kad bi u nekom trenutku uveli i Zvezdana Slavnića, pa tu bi bio kraj.

Inače, kako se spekuliše, u "Elitu" će ući mnogi istaknuti igrači "Zadruge", "Farme", "Parova", "Dvora" i "Velikog brata", a neka imena koja se već ističu su pobednici pomenutih rijalitija.

BONUS VIDEO: