"BODEM SE MAKAZAMA, DOĐI PO MENE!" Bilal iscenirao "samoubistvo", pa zvao Maju i ucenjivao je, isplivali JEZIVI detalji!


IZVOR: Republika/M. I. - 27.07.2023 | 22:00


Bilal Brajlović očajan je zbog raskida sa Majom Marinković, na sve načine pokušava da dođe do nje!

Foto: ATAImages
"BODEM SE MAKAZAMA, DOĐI PO MENE!" Bilal iscenirao "samoubistvo", pa zvao Maju i ucenjivao je, isplivali JEZIVI detalji!

Maja Marinković i Bilal Brajlović nedavno su okončali svoju vezu i izneli sav prljav veš, a njen otac, Taki, otkrio je za domaće medije šta je dovelo do njihovog iznenadnog raskida i kako je Brajlović ucenjivao njegovu mezimicu.

Naime, kako Taki govori, Maja i Bilal planirali su zajedničko letovanje, a onda je on u sve upleo i njegovu porodicu, koja nije prihvatala Maju:

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

- Fanovi su Bilalu i Maji uplatili letovanju u Mostaru, a problem je nastao kada je on hteo da povede celu porodicu. Umesto da se odmore Maja i on, Bilal je ipak celu porodicu poveo. Sa druge strane, mislim da nije bilo fizičkih obračuna. Do sada sam ga voleo, ali poslednji put pričam o njemu. Mislim da je lagao da ga je Maja tukla, sam je sebi napravio modrice i ogrebotine. Sklon je prevarama. Govorio je čak Maji: "Bodem se makazama, dođi po mene". Jedan dan je Maja htela da dođe na Pink, on nije hteo da je doveze. Ostavio je u stanu i pobegao - govori Taki za Blic.

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

 

BONUS VIDEO: