MAJA DOGOVORILA VRELU AKCIJU SA ZAUZETIM ZADRUGAROM?! Marinkovićeva uhvaćena na delu, želi ponovo da bude intimna sa NJIM!


IZVOR: Republika/M. I. - 30.07.2023 | 12:35


Nakon raskida sa Bilalom Brajlovićem, Maja kontaktirala bivšeg dečka!

Foto: instagram.com/printscreen
MAJA DOGOVORILA VRELU AKCIJU SA ZAUZETIM ZADRUGAROM?! Marinkovićeva uhvaćena na delu, želi ponovo da bude intimna sa NJIM!

Maja Marinković poznata je po brojnim aferama u rijalitiju, a javnost je pamti i po šemi sa Milanom Jankovićem Čorbom, sa kojom je bila intimna i nakon Zadruge. Iako je on nju šutnuo zbog Teodore Bilanović, Maja tvrdi da ju je sve vreme varao sa njom, a oni i dan-danas tajno komuniciraju.

Teodora i Čorba su raskinuli, nakon čega ga je ona optužila za nasilje, a šuška se da Janković već ima novu devojku. Međutim, to ga ne sprečava da ima kontakt sa Majom.

Foto: ST/V. LUKIĆ, E-Stock

 

Naime, čim je Maja raskinula sa Bilalom Brajlovićem, vratila se na "provereno", pa je ponovo zapratila Čorbu, a on joj je momentalno uzvratio. "Cice", kako jedno drugog nazivaju, očigledno ponovo komuniciraju, a nije isključeno i da su se već videli ili bar dogovorili susret, koji se uvek završi se*som. POGLEDAJ GALERIJU

Da podsetimo, Maja se sa Čorbom videla nakon što ju je tadašnji dečko, Filip Car, prevario sa Dalilom Dragojević u Zadruzi 5, a kompletna istina izašla je na videlo tek kad je Čorba progovorio.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ/zadrugaofficial/printscreen/youtube.com

 

BONUS VIDEO: