PRIZNALA DA JE PREĆUTALA MNOGO TOGA! Nakon Carevog oglašavanja, Anđela tražila da joj ČESTITAJU!


IZVOR: Republika/M. P. - 03.08.2023 | 22:50


Bivša zadrugarka objavila citat koji je zaintrigirao mnoge!

Foto: Republika.rs
PRIZNALA DA JE PREĆUTALA MNOGO TOGA! Nakon Carevog oglašavanja, Anđela tražila da joj ČESTITAJU!

Diskvalifikovana zadrugarka Anđela Đuričić se večeras oglasila na društvenoj mreži Instagram, i to kriptičnom porukom, kojom je otkrila da je mnogo toga o svom stanju sakrila.

- Kad budeš čuo njenu priču, celu priču, sve ono što joj je rađeno, a što je prećutala iz ovih ili onih razloga, moći ćeš da kažeš samo jedno: "Svaka ti čast" - glasi poruka koju je podelila Anđela.

Foto: Instagram.com

 

Podsetimo, Đuričićeva je nedavno prijavila bivšeg partnera Zvezdana Slavnića za nasilje, a nakon toga je unajmila privatno obezbeđenje, kako joj on slučajno ne bi naškodio.

Ovih dana je viđena u Crikvenici, gde je posetila bivšeg zadrugara Filipa Cara sa kojim je povezivana. Anđela i Filip su podelili na svojim storijima snimke i slike sa ručka koji su imali, a Đuričićeva se danas vratila u Beograd.

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

 

Filipa su napali zbog susreta sa Anđelom, a on se oglasio putem "lajva" na društvenoj mreži Instagram.

- Da razrešimo misteriju, zašto Filip ne ide u "Narod pita"... Nikad nisam dobio na Pinku ponudu, osim da budem rijaliti igrač. Mislim da imam kvalitete da radim i nešto drugo. Mnogi (bivši zadrugari) su na toj televiziji dobili poslove u drugom domenu, ja sam valjda bio potreban samo kao rijaliti igrač. To što ja nisam zadovoljan u datom momentu, posle četvrte, pete i šeste sezone sa honorarom, to je moja krivica... - priznao je Filip.

- Ugostio sam Anđelu i njenog kolegu kod mog prijatelja u restoranu, pojelo se, popilo, snimili smo emisiju, otišli su i to je to. Nemam šta drugo više da vam kažem. Ne znam zašto je to toliko vau sad - istakao je Car.

Foto: Instagram.com

 

- To je to što imam da kažem, povlačim se iz medijskog sveta, ne treba više niko da me intervjuiše, želim samo svoj mir, svoju porodicu i Aleksandru. To je to. Nisam spreman ni za šta drugo. To je to. Ne znam zašto je tolika frka nastala i zašto su se ljudi uspalili. Nemam pojma šta se dešava. A i da je nešto drugačije, to je moja stvar. I da dobijem poziv za "Elitu" i da uđem, to je moja stvar. Ti neki admini koji me mrze gledaju na to... Ne vidim se više u rijalitiju, tu sam na Instagramu, na TikTok-u... - priznao je bivši zadrugar.

BONUS VIDEO: