ĆAZIMOV SIN ULAZI U ELITU?! Šok informacija iz Poreča, uhvaćen tokom PREGOVORA?! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 05.08.2023 | 13:00


Kasting za "Elita" i dalje je u toku i svi čekaju da čuju koja imena će se naći u Beloj kući!

Foto: Instagram/Printscreen
ĆAZIMOV SIN ULAZI U ELITU?! Šok informacija iz Poreča, uhvaćen tokom PREGOVORA?! (FOTO)

Voditelj Darko Tanasijević je iskoristio slobodne dane za odmor na Hrvatskom primorju, koje obilazi sa svojim prijateljima. Sinoć je otišao do Poreča i posetio jedan luksuzni klub, gde je došlo do zanimljivog susreta sa sinom kontroverznog biznismena.

Naime, Darko je u klubu sreo i mladog Feliksa Osmanija, sina biznismena Ćazima Osmanija, čije se ime u "Zadruzi" pominje još od prve sezone. 

Foto: Instagram.com

Darko Tanasijević i Feliks Osmani

Darko i Feliks su pozirali zajedno u ovom klubu, a fotografiju su podelili na svojim Instagram profila. Publika rijalitija "Zadruga" je odmah počela da spekuliše da bi Feliks mogao da bude jedan od učesnika "Elite" i da će preko Darka doći do broja članova produkcije, kako bi ugovorio sastanak na Dedinju. POGLEDAJ GALERIJU

Sudeći po Feliskovom profilu, ovaj mladić uživa u luksuznom životu u Hrvatskoj i često kači fotografije i snimke sa jahte, kao i fotke luksuznih automobila i restorana.

Njegov otac Ćazim povezivan je sa mnogo domaćih pevačica i javnih ličnosti, a Feliks bi sigurno izazvao veliku pažnju ulaskom u sedmu sezonu popularnog rijalitija. Nije poznato da li je slobodan ili zauzet.

Inače, Pink je do sada zvanično otkrio samo da Milena Kačavenda ulazi u "Elitu", a ostala imena i dalje se čuvaju u strogoj tajnosti. Kako su dalje otkrili, tim stručnjaka radi na renoviranju imanja, a nove takmičare i publiku čeka pravi spektakl.

Foto: Instagram.com, Ilustracija

Milena Kačavenda

BONUS VIDEO: