POBEDNICA ZADRUGE 6 DOTAKLA SAMO DNO: Ovo je najveće poniženje Aleksandre Nikolić ikada!


IZVOR: Republika/M. I. - 06.08.2023 | 23:30


Aleksandra Nikolić nastavila da se ponižava i nakon raskida sa Filipom Carem!

Foto: printscreen/TikTok
POBEDNICA ZADRUGE 6 DOTAKLA SAMO DNO: Ovo je najveće poniženje Aleksandre Nikolić ikada!

Aleksandra Nikolić ne prestaje da se ponižava ni nakon Zadruge 6, pa je tako odlučila dodatno da se izblamira, pa poruči Filipu Caru da nije pristala na raskid, te da se njegova odluka "poništava".

Naime, ona je izjavila kako je za raskid potrebno dvoje, a u ovom slučaju je samo jedno odlučilo da prekine odnos i stavi tačku na romansu. Ljudi nisu mogli da veruju šta pobednica Zadruge 6 izjavljuje, pa su pokušavali da je spreče u daljem blamiranju.

Foto: youtube.com/pink.rs

 

 

- Ja reči ne smatram ozbiljno, već dela . Ovaj raskid je rečima prekinut, tako da mu to dođe kao neozbiljno, kao i većina reči koje on izgovori. Za raskid je potrebno dvoje, a ja se tu nisam složila, tako da se ne važi - rekla je Aleksandra za Pink.rs.

- "Da li je moguće da se ova devojka i dalje blamira?", "Au, kakav blam", "Nije joj bilo dovoljno ponižavanja u Zadruzi"... - glasili su komentari na društvenim mrežama.

Foto: ATAImages

 

Da podsetimo, Aleksandra je u svom lajvu na TikToku naglasila da Filip samo želi pažnju, te da zbog toga radi sve ovo, a da li će uslediti pomirenje - ostaje nam da vidimo.

BONUS VIDEO: