ALEKSANDRU NIKOLIĆ SAČEKAO BOLAN ŠAMAR REALNOSTI: Pobednica Zadruge 6 skinula masku, pa otkrila šta se dešava u njena četiri zida!


IZVOR: Republika/M. I. - 10.08.2023 | 22:00


Aleksandra Nikolić najzad shvatila da Filip Car ne želi pomirenje, njena nova objava na Instagrama uzdrmala fanove!

Foto: Printskrin/RTV PINK
ALEKSANDRU NIKOLIĆ SAČEKAO BOLAN ŠAMAR REALNOSTI: Pobednica Zadruge 6 skinula masku, pa otkrila šta se dešava u njena četiri zida!

Aleksandra Nikolić i dan-danas ne prihvata raskid sa Filipom Carem, koji je iznenada doneo ovu odluku, otpratio je sa Instagrama i obrisao sve zajedničke fotografije.

Međutim, čini se da je Aleksandra počela da shvata da se Filip neće predomisliti i da je sada zaista kraj, a njena nova objava na Instagramu zabrinula je mnoge fanove.

Foto: youtube.com/pink.rs

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Naime, ona je objavila selfi iz kreveta, vidno izrevoltirana, a mnogi su se pitali šta se dešava sa njom i ko ju je tako naljutio. Pobednica Zadruge 6 je ispozirala za brojne pratioce, a kako uvek naglašava da je iskrena sa svojom publikom, nije želela da sakrije trenutno neraspoloženje.

Da li je Aleksandra konačno odustala od pomirenja sa Carem ili se i dalje potajno nada - ostaje nam samo da pretpostavimo, a nije isključeno da će baš ovo biti povod za Filipovo javljanje.

Foto: instagram.com/alex_mima

Aleksandra Nikolić

 

BONUS VIDEO: