ALEKSANDRINA DRUGARICA ZNA SVE O ODNOSU ZVEZDANA I NJE: Slavnić joj se poverio, Car će pobesneti zbog ovoga!


IZVOR: Republika/M. I. - 13.08.2023 | 23:59


Aleksandrina drugarica otkrila je sve detalje njenog raskida sa Filipom, kao i odnosa sa Zvezdanom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com
ALEKSANDRINA DRUGARICA ZNA SVE O ODNOSU ZVEZDANA I NJE: Slavnić joj se poverio, Car će pobesneti zbog ovoga!

Aleksandra Nikolić i Filip Car nedavno su okončali svoju romansu, a u sve je bila upletena i Ana Spasojević, koju je Car "okrivio" za Aleksandrino ponašanje.

Ana i Aleks su sada poprilično bliske, a Spasojevićeva je otkrila detalje raskida, koji su javnosti bili nepoznati:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Spasojević

 

- Ne znam odakle ljudima ta ideja, devojka je sama u stanu, mi se družimo, i na vezi smo stalno, viđamo se, nikad mi u životu nije pomenula cimerku, znam da je sama. To su fanatici sa tik toka, instagrama, čim vide da se neko druži odma prave priče, odma prave spletke i gluposti. Ja apsolutno podržavam vezu Aleks i Filipa, uz nju sam, jeste bila neka mala rasprava između mene i Filipa, ali sve se to rešilo, Filip i ja smo i dalje dobri. Nikakve veze nemam sa tim raskidom, kada su raskinuli, mene je Aleks nazvala i rekla, tako da ja nikakve veze nemam sa tim - prokomentarisala je Ana za Pink.rs.

Kako je Car mislio da Ana podržava i nagovara Aleksandru da raskine sa njim, Filip je javno isprozivao Spasojevićevu, a ona se odmah ogradila:

Foto: youtube.com/pink.rs

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

- Filip je nju ostavio , a ne ona njega, ja sam taj dan bila kod nje, i rekla joj da iskulira, da spusti loptu, jer Car je 24h nervozan, to svi znamo. Ja sam čak tu i smirivala situaciju, gde je ona mene negde i poslušala. Onda je posle došlo do nekih rasprava bez veze što je Filip negde istripovao u glavi, da sam se ja čula sa Zvezdanom, da ja spajam njega i Zvezadana, to veče kad je on prokomentarisao u lajvu, Zvezdan je prvi put u životu, mene kontaktirao na Tik Toku, baš iz tog razloga da demantuje stvari, koje je Filip rekao u svom lajvu. Mi nismo dobri napolju, ja sam ga pitala da li smo on i ja dobri napolju, da li se čujemo... On je rekao ne, ne, ne znam o čemu se radi, apsolutno si u pravu, ovo što si rekla je istina. Ja aspolutno podržavam Filipa, da sam se ja družila sa Zvezdanom ili nešto, mi nemamo nikakav kontakt - rekla je ona.

BONUS VIDEO: