OTKRIVENA ISTINA O IZNENADNOM POMIRENJU ALEKSANDRE I CARA: Ovo je Filip pokušavao da sakrije od svih!


IZVOR: Republika/M. I. - 16.08.2023 | 06:45


Aleksandra Nikolić je objavila novu fotografiju sa Filipom Carem, a svi su zapazili jedan detalj!

Foto: M.P./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages
OTKRIVENA ISTINA O IZNENADNOM POMIRENJU ALEKSANDRE I CARA: Ovo je Filip pokušavao da sakrije od svih!

Aleksandra Nikolić se, nakon raskida sa Filipom Carem, spakovala, pa otišla za Crikvenicu, kako bi pokušala da povrati bivšeg verenika, a ubrzo je sa svojim pratiocima podelila lepe vesti.

Naime, oni su se pomirili, iako je Filip bio odlučan i tvrdio da je sada definitivno kraj i da ne može doći do pomirenja, jer ne želi vezu na daljinu, a Aleksandra sve više vremena provodi u Beogradu. 

Foto: ATAImages

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Nikolićeva je juče objavila fotografiju sa Carem, a dok je ona bila vidno raspoložena i srećna zbog pomirenja, svi su primetili da Filip nije nasmejan, zbog čega su ga opomenuli u komentarima:

- "Care, šta si se smrknuo, vidi verenicu kako ti je nasmejana", "Samo da Filip prestane da pravi frke"... - glasili su neki od komentara ispod ove fotografije.

 

 

On čak ovu zajedničku fotografiju nije podelio putem svog Instagram profila, pa nikome nije jasno šta se zapravo dešava. Dok jedni veruju u njihovu ljubav, drugi misle da je Nikolićeva zapravo izmolila još jednu šansu i da je Filip svestan da nemaju budućnost.

BONUS VIDEO: