PRIJAVIO SLUČAJ POLICIJI! Darku Tanasijeviću pretio čovek koji je nosio RUČNU BOMBU!


IZVOR: Republika/M. P. - 17.08.2023 | 13:40


Voditelj progovorio o neprijatnoj situaciji i otkrio šta se sada dešava!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
PRIJAVIO SLUČAJ POLICIJI! Darku Tanasijeviću pretio čovek koji je nosio RUČNU BOMBU!

Voditelj Darko Tanasijević često dobija pretnje od fanova bivših zadrugara, o čemu neretko priča uživo u emisijima koje vodi. Danas se oglasio na društvenoj mreži Instagram, te otkrio šta se dogodilo sa čovekom koji mu je pre četiri godine pretio smrću.

Foto: Instagram.com

 

- Pre četiri godine sam policiji prijavio jednog idiota, koji je nečiji fanatik i pretio mi je smrću zbog pitanja koja postavljam u emisiji - započeo je Darko, pa nastavio:

- Pre toga je hapšen, jer se ničim izazvan (i neuračunljiv) ulicom šetao sa ručnom bombom - nastavio je Tanasijevića, pa otkrio da je slučaj odbačen:

- Stiže danas poštar (ja se odmah uplašio da nije neka kazna), kad ono - sud mi javlja da se krivična prijava odbacuje. Gospodin je izbegavao pozive i slučaj je zastareo - otkrio je voditelj televizije Pink.

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com

Ana Ćurčić i Ana Radulović

Darkova koleginica Ana Radulović je nedavno doživela neprijatnost u emisiji "Narod pita" kad ju je Ana Ćurčić polila vodom, a Tanasijević je ovaj napad osudio.

- Apropo te situacije moram da pružim podršku Ani Radulović jer mi voditelji nismo krivi za to što ste vi radili, pa da nas polivate vodom i sokovima - rekao je voditelj u emisiji.

Darko se, inače, vratio sa letovanja na Hrvatskom primorju, gde je svakoga dana izazivao veliku pažnju javnosti svojim objavama, a posebno je privukla ona koju je objavio sa nepoznatom devojkom. Odmah se povela priča o tome da je to njegova nova izabranica. 

BONUS VIDEO: