OBELODANJEN TELEFONSKI RAZGOVOR ANE ĆURČIĆ I OSMANA KARIĆA: Ona ga pitala za novac, pa otkrila šta "pakuje" Zvezdanu!


IZVOR: Republika/M. I. - 19.08.2023 | 10:30


Ana Ćurčić sve priznala u razgovoru sa Osmanom Karićem, on odlučio da progovori!

Foto: ATA Images, TV Pink
OBELODANJEN TELEFONSKI RAZGOVOR ANE ĆURČIĆ I OSMANA KARIĆA: Ona ga pitala za novac, pa otkrila šta "pakuje" Zvezdanu!

Osman Karić, otac Stefana Karića, odlučio je da se umeša u zadrugarska dešavanja, pa je javno potkačio Anu Ćurčić, sa kojom se čuo pre njenog ulaska u Zadrugu 6.

Naime, ona ga je pozvala i ispitivala ga o eventualnom ulasku u rijaliti, a zatim se osvrnula na novac, odnosno honorar, koji bi mogla da traži od produkcije. 

Osman se dugo premišljao, pa ipak rešio da obelodani taj razgovor, koji je vrlo brzo osvanuo na njegovom Instagram profilu:

Foto: ST/REPUBLIKA

Osman Karić

 

- Dugo sam razmišljao pa sam došao do zaključka da kažem i raskrinkam "krimi džimi" ženu poput Ane Ćurčić. Jednu od žena koje koriste situaciju i porede se sa ženama, majkama, koje su zaista zlostavljane od strane svojih partnera. Niko ne zna da smo se ja i Ana videli u par navrata i čuli preko telefona pre njenog ulaska u Zadrugu u šta ću vas uveriti kada razgovor na sledećem storiju preslušate. Stop lažnim žrtvama! - poručio je Osman Karić.

- O kojoj mi cifri sada pričamo? Ja te pitam ovako, drugarski, ne da bih ja sad nešto rekla... Slušaj, ja ne mogu da uđem tamo, a da ga ne use*em, razumeš? - govorila je Ana Osmanu. POGLEDAJ GALERIJU

BONUS VIDEO: