ZVEZDAN MUVA DALILU, HOĆE U ELITU SA NJOM: Prava osveta Anđeli i Caru stiže u Zadruzi 7, pravi se pakleni plan!


IZVOR: Republika/M. I. - 19.08.2023 | 22:00


Zvezdan Slavnić na sve načine pokušava da uđe u "Elitu" sa Dalilom Dragojević, pripremaju bivšim partnerima hladnu osvetu!

Foto: ATA Images
ZVEZDAN MUVA DALILU, HOĆE U ELITU SA NJOM: Prava osveta Anđeli i Caru stiže u Zadruzi 7, pravi se pakleni plan!

Zvezdan Slavnić odlučio je da se osveti bivšoj devojci Anđeli Đuričić, kao i Filipu Caru, pa je na izeneđenje svih počeo da muva Dalilu Dragojević. Dobro je poznato da ni ona ne podnosi Anđelu, zbog koje je i dala otkaz, kao ni Filipa, zbog kog je ostavila muža Dejana Dragojevića, a on je na kraju prevario sa Majom Marinković.


Naime, Dalila je ponovo u žiži interesovanja zbog spekulacija da ponovo ulazi u rijaliti televizije Pink. Nju su uhvatili fanovi ispred privatne klinike na Novom Beogradu i svi su zaključili da se sprema za ulazak u "Elitu". Čim je Zvezdan to saznao počeo je da je muva, budući da i on želi i na sve načine pokušava da se nađe na spisku ljudi koji će boraviti u Šimanovcima.

Foto: ATA Images

Dalila Dragojević i Zvezdan Slavnić

 


Prvi korak ka Dalili bio je na Tiktoku, pa tako dok je ona držala "lajv" i igrala mečeve, Slavnić je odlučio da je obraduje. On je ušao u njen "lajv" i počeo da joj daruje poklone, što je Dragojevićku oduševilo, te je počela da mu se zahvaljuje.

 
- Hvala vam svima, baš ste me iznenadili. Zvezdane, ne znam šta da ti kažem. Ljudi, on je prešao na novi nivo kod mene. Zvezdan i Šmizla - rekla je oduševljeno Dalila.

Nakon što je Zvezdan celu noć čašćavao Dalilu tokom lajva, njeno emotivno obraćanje zaprepastilo je fanove, koji su odmah počeli da pišu kako Zvezdan muva Dalilu.

Foto: Republika.rs, Instagram.com

Dalila Dragojević, Anđela Đuričić i Filip Car

 


- Ljudi, hvala svima, hvala što giftate, Zvezdanu posebno hvala, on me je posebno iznenadio - rekla je Dalila u suzama.


Mnogi se pitaju šta se među njima dešava i da li imaju kontakt i van lajva na TikToku, a komentari na društvenim mrežama se samo nagomilavaju.

Foto: ATAImages

Dalila Dragojević

 

- "Ljudi, da li se i vama čini da Zvezdan muva Dalilu", "On da nekom poklanja nešto, čoveče, odlepio je za Dalilom", "Čuo da ulazi u "Elitu" pa misli da će preko njene grbače ući i on", "Ne verujem da bi Dalila ikada bila sa njim", "Imaju nešto zajedničko, a to su neprijatelji, Anđela i Filip" - bili su samo neki od komenatar.

Nakon ovakvog Zvezdanovog postupka pokušali smo da stupimo u kontakt sa njim i Dalilom, ali se do zaključenja ovog broja nisu javljali na brojeve poznate redakciji.

BONUS VIDEO: