NOVOG UČESNIKA "ELITE" RODITELJI HTELI DA UBIJU: Izbacili ga iz stana, beži u Zadrugu! (VIDEO)


IZVOR: P. R. - 22.08.2023 | 12:30


Životna drama novog učesnika "Zadruge" zabezeknula je javnost!

Foto: Ilustracija
NOVOG UČESNIKA "ELITE" RODITELJI HTELI DA UBIJU: Izbacili ga iz stana, beži u Zadrugu! (VIDEO)

Mladi tiktoker Uroš Stanić, po svemu sudeći, novi je učesnik sedme sezone rijalitija "Zadruga", te će 3. septembra, za kada je najavljen početak "Elite", postati deo imanja u Šimanovcima i ući u borbu za novčanu nagradu u iznosu od 100.000 evra. 

U prilog tome govori i činjenica da se Stanić nedavno našao na jednom privatnoj klinici gde su se održavali tajni sistematski pregledi novih zadrugara. Međutim, tiktoker je pažnju javnosti privukao još ranije, kada je pre par nedelja pretučen nasred ulice od strane navijača zbog svoje seksualne orjentacije. POGLEDAJ GALERIJU

- U tom trenutku dva muškarca su krenula ka meni, sa istim psovkama i pitali me da li sam "pe*er", nisam hteo da dam odgovor da ih ne bih provocirao i onda su oni krenuli da me psihički i fizički maltretiraju. Krenuli su prvo da me udaraju po ruci, bacili su mi telefon. Počeli su da me pljuju, udaraju, šutiraju spominjali su mi navijače, govorili su da će me ubiti, zaklati i da ja ne zaslužujem da živim. Nisu prestajali bez imalo empatije, ljudskosti i savesti bili su sve gori - istakao je mladi influenser tada za domaće medije.

Foto: eStock

Uroš Stanić Zadruga 7 Elita

Inače, Uroš neretko na društvenim mrežama deli sa svojim pratiocima šta mu se dešava u privatnom životu, a sada je javnost ostala šokirana kada je ispričao tokom "lajv" uključenja da su ga roditelji izbacili iz stana, kao i da mu je otac pretio da će ga ubiti ukoliko ga zatekne u njihovom porodičnom domu. Kako je naveo, njegovi roditelji ne mogu da se pomire sa tim da je on gej i zbog toga ne žele da imaju bilo kakav kontakt s njim.

- Roditelji su me izbacili iz kuće. Katastrofa! Mama, kako ti nije žao, bio sam uz tebe kad niko nije bio... Nema veze, sve ću izneti javno! Moj tata ako misli da nešto može da sakrije, ne može ništa. On je toliki zlotvor! On meni da kaže: "Budem li te našao u stanu, ima da te ubijem". Ja moram da tražim kofer, da se brzo pakujem i da bežim iz stana, da me ne ubije klošar. I to je otac?! To je zlotvor, to nije otac! Zašto da me ubije? Zato što sam gej. Pa šta ako sam gej, nisam ubio nikoga. Svako ima pravo da bude ono što hoće, zar ne - rekao je Uroš u svom lajvu koji je zabezeknuo javnost.

Foto: Printscreen

Uroš Stanić instagram

BONUS VIDEO: