KULIĆI NAPUSTILI SRBIJU USRED RATA SA BEBICOM: Uhvatili smo Miljanu i Mariju u ŠOK IZDANJU, evo ko im pravi društvo! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 26.08.2023 | 00:05


Miljana Kulić i Marija Kulić napustile su Srbiju!

Foto: Privatna arhiva
KULIĆI NAPUSTILI SRBIJU USRED RATA SA BEBICOM: Uhvatili smo Miljanu i Mariju u ŠOK IZDANJU, evo ko im pravi društvo! (VIDEO)

Miljana Kulić i Marija Kulić spakovale su kofere i otputovale u Egipat. Njih dve su, sa ostatkom porodice odlučile da vrele letnje dane provedu u Egiptu, a Republika je došla do paparaco fotki i snimka sa plaže.

Miljana i Marija su napravile pauzu očigledno, te su otišle po neko osvežavajući piće, dok ih je ostatak porodice čekali na ležaljkama. 

 

 

Nakon burnog perioda i ljubavnog raskida sa Nenadom Macanovićem Bebicom, Miljana je odlučila da mir pronađe na moru, a kako je otkrila u emisiji ,,Narod pita" da ulazi u Elitu, sasvim je logično da će sve vreme uživati i puniti energiju za predstojeće burne obaveze u rijalitiju.

Inače, prethodnih dana imali ste priliku da na našem portalu čitate iz situacije u situaciju šokantne i skandalozne rasprave Bebice i Marije, te je on izneo tvrdnje da postoje dokazi i činjenice, sa kojima Kulićku drži u šaci, pa su mnogi pomislili da će uskoro na videlo isplivati istina o njihovoj navodnoj, aferi.

BONUS VIDEO: