POŽGAJU ŽENA POBEGLA IZ SRBIJE PRED ULAZAK U ELITU: Novi zadrugar najavio žestoke okršaje u Šimanovcima (VIDEO)


IZVOR: P. R. - 31.08.2023 | 18:35


Evo šta nam je otkrio Aleksandar Požgaj pred početak sedme sezone "Zadruge"!

Foto: printscreen/happytv
POŽGAJU ŽENA POBEGLA IZ SRBIJE PRED ULAZAK U ELITU: Novi zadrugar najavio žestoke okršaje u Šimanovcima (VIDEO)

Kako je Republika već pisala, poznati rijaliti učesnik Aleksandar Požgaj, ponovo će se naći u ovom popularnom TV formatu i od 2. septembra postati deo sedme sezone "Zadruge", koja će ove godine skromno nositi naziv "Elita".

Požgaja smo danas uhvatili na lekarskom pregladu pred useljenje na imanju u Šimanovcima, a kako nam je ovom prilikom otkrio, dobio je ponudu od čelnika televizije Pink koju nikako nije mogao da odbije.

Vraćam se u rijaliti. Dobio sam dobru ponudu od televizije "Pink", a da bih svoj san ostvario, potrebno je da provedem deset meseci u rijalitiju, kako bih skupio novac. Trenutno sam se vratio malo lokalnoj politici u svom selu, ali nije samo novac u pitanju - kazao je on, otkrivši zbog čega je pristao na ulazak u rijaliti progam. 

Foto: Prntscrin

Aleksandar Požgaj

- Napolju je kriza. Bolje mi je da uđem u rijaliti, zaradim neki novac, izađem napolje kao čovek i živim svoj san. Nema šanse da ću prevariti suprugu. Imali smo nedavno divno crkveno venčanje. Supruga je trenutno u Kini, nećemo se pozdraviti i žao mi je zbog toga. Obavili smo dublji razgovor, sve sam joj objasnio. Zamolio sam je da ne gleda rijaliti - priznao je Požgaj.

Kako je istakao, u "Elitu" ulazi zbog igre, ali da u njoj pretera kada popije koju čašicu više.

- Ulazim da budem ono što jesam. Volim da se igram, i šta je dobra stvar, preteram sa igrom kada popijem alkohol. Međutim, tamo ga nema i neće biti haosa. Nisam problematičan, osim ako me neko ne napadne, onda sam u stanju da se branim. A nije dobro kada se verbalno branim, možemo da se mačujemo... Sečem odmah - kazao je novi učesnik "Zadruge".

Foto: instagram.com/a_pozgaj

Aleksandar Požgaj

Podsećanja radi, odlukom Velikog šefa, početak sedme sezone "Zadruge" biće 2. septembra, umesto sutradan, kako je prvobitno najavljeno. Pored Aleksandra Požgaja, deo "Elite" biće i Marko Đedović, Milena Kačavenda, Mensur Ajdarpašić, Jovana Tomić Matora zajedno sa svojom suprugom Anitom Stanjlović, Marko Janjušević Janjuš, Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica, Ramiz Gusinac i mnogi drugi. 

BONUS VIDEO: