BILALA ZAUSTAVILA POLICIJA! Bivši zadrugar pred ELITU priznao KRIVICU, snimak procurio u javnost!


IZVOR: Republika/M. P. - 01.09.2023 | 09:25


Bilala Brajlovića zaustavila sarajevska policija, odmah priznao da je kriv!

Foto: ATA Images
BILALA ZAUSTAVILA POLICIJA! Bivši zadrugar pred ELITU priznao KRIVICU, snimak procurio u javnost!

Bivšeg zadrugara Bilala Brajlovića sinoć je zaustavila policija. On je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram bojavio snimak, na kom se vidi vozilo MUP-a Kantona Sarajevo. Kako je Bilal napisao, našao ga je policijac koji ga je juče jurio, aludirajući na to da je napravio prekršaj dok je vozio.

Foto: Instagram.com

Bilalova objava na Instagramu

- Kriv sam,momak od sinoć me našao ha-ha. Svaka čast - napisao je Brajlović, koji je na snimku izgovorio sledeće:

- E, j*bem mu mater - rekao je Bilal na snimku.

Izgleda da je Brajlović prošao samo sa kaznom, kako je nekoliko sati nakon ove objave izbacio snimak, na kom se vidi da se vozi u večernjim satima. Brajlović je tada poručio svojim pratiocima da mu postavljaju pitanja, ali odgovore nije objavljivao.

Foto: Instagram.com

Bilalova objava na Instagramu

Inače, juče se digla velika prašina kad se pročulo da je Bilal dobio ponudu od televizije Pink da uđe u "Elitu". Brajlović se oglasio povodom ovoga, pa otkrio da ipak ne ulazi u gigantski projekat ružičaste televizije, koji startuje sutra.

- Ne ulazim ni za milion lavova!!! - poručio je Brajlović putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Foto: E-stock

Bilal Brajlović

Lavovi su pokloni na društvenoj mreži TikTok, koji korisnici šalju ljudima koji drže "lajvove". Jedan lav vredi otprilike 500 evra i bivšim zadrugarima ga šalju samo najverniji fanovi.

Rijaliti "Elita" počinje sutra i svi sa nestrpljenjem iščekuju da vide ko će se naći na renoviranom imanju u Šimanovcima. Televizija Pink najzvučnija imena čuva u strogoj tajnosti.

BONUS VIDEO: