DETALJI DOGOVORA MILICE MITROVIĆ I DALILE DRAGOJEVIĆ: Otkrivamo sve detalje o EMISIJI koju će voditi, a imaće SPECIJALAN zadatak u "ELITI"!


IZVOR: Republika/O. B. - 01.09.2023 | 22:56


Otkrivamo sve detalje dogovora Dalile Dragojević i čelnika Pink televizije!

Foto: ATA Images
DETALJI DOGOVORA MILICE MITROVIĆ I DALILE DRAGOJEVIĆ: Otkrivamo sve detalje o EMISIJI koju će voditi, a imaće SPECIJALAN zadatak u "ELITI"!

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević potvrdila je pisanja Republike, te otkrila da je od danas zvanično voditeljka Pink televizije.

Foto: ATAImages

Dalila Dragojević

 

Kako saznaje Republika, Dalila je dobila autorsku emisiju na Red televizije, ali to nije sve. Ona će imati i specijalno iznenađenje za buduće učesnike ,,Elite". Izvor blizak Dalili nam otkriva sve detalje njenog ugovora i dogovora sa čelnicima Ružičaste imperije. 

- Dalili se ispunio san, radiće na najgledanijoj televiziji, uspela je da postigne dogovor sa čelnicima i sad počinje da joj se dešava sve ono što je htela. Ona se dugo borila i radila je na tome da postane voditeljka, a narod voli da je gleda, tako da je ovo pun pogodak za sve - započinje Dalilina drugarica za Republiku i otkriva sve o njenoj emisiji:

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević Instagram

 

- Dalila će voditi autorsku emisiju, to će biti pravi bum i biće dosta ekskluzivnih priči, ali pored toga, ona će imati specijalni zadatak. Dalila će se vrlo često pojavljivati u Eliti, kao voditeljka, te će učesnicima zakuvati sigurno čorbu. Ona je poznata po britkom jeziku, tako da će ovo biti pravi izazov za nju.

BONUS VIDEO: