"TRUDNA JE KRALA NOVAC, VADIO SAM JE IZ ZATVORA" Nakon skandaloznih optužbi, Asmin razvezao jezik o Aneli, pa prizno da li ju je TUKAO! ŠOK!


IZVOR: Republika/M. P. - 08.09.2023 | 10:30


Takmičarka "Elite" optužila supruga da ju je jednom prilikom pretukao, on odgovorio na ove optužbe!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, facebook
"TRUDNA JE KRALA NOVAC, VADIO SAM JE IZ ZATVORA" Nakon skandaloznih optužbi, Asmin razvezao jezik o Aneli, pa prizno da li ju je TUKAO! ŠOK!

Takmičarka "Elite" Aneli Ahmić digla je veliku prašinu u javnosti čim se pojavila u studiju voditeljke Dušice Jakovljević i otkrila da joj je starleta Stanija Dobrojević preotela muža Asmina Durždića. Od tad je iznela mnogo šokantnih detalja o svom suprugu, a takmičari i javnost su primetili i da je često kontradiktorna.

Foto: ATAImages, Facebook

Aneli i Asmin

U "Eliti" je nedavno ispričala da je on jednom prilikom bio nasilan prema njoj.

- Meni je tata umro, bili smo u autu, zazvonio mu je telefon, bio je ženski glas, ja sam poludela, šta ima sekretarica da ga zove, tada me udario šakom u glavu, toliko jako, da me pet sati bolela glava - rekla je Aneli, koja je nakon toga priznala da se nasilje desilo jednom.

Na društvenoj mreži Instagram, admin jedne od stranica koje se bave dešavanjima u rijalitiju je objavio snimak gde Aneli priča da je on nikad nije udario, a zatim menja priču i govori da jste.

 

 

Asmin se oglasio, te odgovorio na optužbe svoj supruge.

- Neka se dogovori Aneli sa sobom šta će da laže. Sama sebe utapa svojim lažima - poručio je Durdžić za "Alo!".

Asmin je otkrio i da je ona bila u zatvoru, a da ju je on "vadio".

- Ukrala je novac sa bivšim momkom, ja sam je izvadio iz zatvora, ona je tada bila trudna u sedmom mesecu. Ukrala je novac od nekih ljudi, pa je to sama prijavila jer su je ti momci ucenjivali i pretili joj. To je bilo 2018. kada je to uradila, a uhapšena je 2020. ili 2021. godine šta drugo da uradim nego da joj pomognem, bila je trudna - istakao je Asmin za "SrbijaDanas".

Foto: ATAimages, printscreen/facebook

Aneli i Asmin

BONUS VIDEO: