MILJANA OPROSTILA BEBICI DUG OD 10.000 EVRA! Šok u Beloj kući, Kulićeva napravila presedan: Poklanjam ti, bio si nam POTRČKO! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. P. - 09.09.2023 | 10:45


Miljana Kulić odlučila da pokloni Bebici novac koji mu je njena majka Marija pozajmila!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
MILJANA OPROSTILA BEBICI DUG OD 10.000 EVRA! Šok u Beloj kući, Kulićeva napravila presedan: Poklanjam ti, bio si nam POTRČKO! (VIDEO)

Milena Videnović, novinarka Srpskog telegrafa, portala Republika.rs i urednica Rijaliti dodatka, porazgovarala je sinoć u emisiji "Pitanja novinara" sa Miljanom Kulić o njenoj porodičnoj i ljubavnoj situaciji sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Miljana da li možemo da porazgovaramo i o tvojoj situaciji sa Bebicom? - upitala je Milena.

- Mnogo me je povredilo sve što je iznosio i kačio, slika moje mame u kolicima, slika kako gorim i kako me udara struja, on je mislio da je smešan, mene Zolu i mamu, živeo je kod nas - rekla je Miljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Bebica

- Mnogo mi je to čudno ako je živeo kod vas, bukvalno vam je bio potrčko, čudili smo se svi šta je sve trpeo, da li je to sve glumio? - upitala je novinarka.

- On je iskompleksirani mali čovek, kada smo vodili ljubav, kada nas je pratio, ja sam razgovarala sa psihijatrom, sve mi je nejasno bilo, da tako dobro možeš da glumiš, shvatila sam da je loš čovek, da je manipulator, da je loš muž, sin, otac, kada sam saznala šta je uradio ocu, iz kompleksa i ljutnje prema ocu je otišao kod konkurencije i izdao oca, svaka caka u firmi, čoveku je stao posao 5 godina, kada smo čuli da njegova ćerka traži sliku i plače, nije nam bilo dobro. Njegova sestra me je upozorila, rekla nam je bude li nas prevario, da oni u tome ne učestvuje, da ostavimo njihove roditelje u usta, nas on ne interesuje, mi smo ogorčeni na njega, on je uvek nalazio izgovore. Mama kada mu je saznala za mene izgrlila me izljubila, htela da se slika sa mnom - rekla je Miljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Bebica

- Ne znam odakle da počnem, oni su sami sebe demantovli. Ja sam MIljani rekao da me ne pljuje kad smo se razišli da bi se ona uključila u Narod pita i grunula. Nisam ništa razmišljao, sad razmišljam svojom glavom - rekao je Bebica.

- Bacao đubre, čistio toalet. Ne treba da mi vrati pare kad je već dve godine bio potrčko. Javno mu poklanjam 10 hiljada evra, jeste ih zaslužio - dobacila je Kulićeva.

BONUS VIDEO: