"MAJKA JOJ JE ČESTO MENJALA MUŠKARCE" Vaspitač Bojane Pavlović otkrio NOVE ŠOK DETALJE o teškom odrastanju takmičarke "Elite"


IZVOR: Republika/M. P. - 09.09.2023 | 13:35


Oglasio se vaspitač Bojane Pavlović i otkrio nove detalje o odrastanju takmičarke rijalitija. čija je ispovest potresla region!

Foto: ST/Dragan Kadić
"MAJKA JOJ JE ČESTO MENJALA MUŠKARCE" Vaspitač Bojane Pavlović otkrio NOVE ŠOK DETALJE o teškom odrastanju takmičarke "Elite"

Potresna ispovest Bojane Pavlović potpuno je uzdrmala region. Takmičarka "Elite" je u emisiji "Pitanja novinara" da je njenog oca, koji je bio alkoholičar, je ubila njena baba i to sekirom, majka joj je imala psihičke probleme i dedi je amputirala zamrznute prste, dok je njen brat misteriozno preminuo. Deda je, inače, pokušao i da napastvuje njenu sestru seksualno. Kako je navela, sumnja se da je on preminuo zbog toga što ga nisu hranili. Bojana je odrastala u Domu za nezbrinutu decu i veliki je borac. Vredno radi i apsolvent je na fakultetu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović

Sada se oglasio i njen vaspitač Rade, koji je otkrio više detalja o njenom odrastanju.

- Otac im je ubijen, ali je i on bio zlostavljač, alkoholičar i kockar. Ubila ga je Bojanina baba. Bio sam Bojanin vaspitač sve dok ona nije otišla na fakultet, ali smo i dan danas u kontaktu, jer sam njena podrška od samog početka. Najteži trenutak za svako dete je da majka obeća da će doći, pa se ne pojavi. Mama im je dolazila jednom godište, možda i ne toliko, a stalno je obećavala da će doći. Najveći oslonac sam bio ja. Ja sam se bavio sportom, a kod mene je uvek važno da i drugima prenesem stav da ne gube veru u sebe - započeo je on, pa dodao:

Foto: printscreen/RTVPink

Bojana Pavlović

- Bojanina majka je bežala od odgovornosti. Obećavala im je da će ih uzeti iz doma. Ona je radila u kafani, jer drugo nije umela, završila je samo osam razreda osnovne škole. Takve žene uvek žele da nađu muškarca koji bi brinuo o njima, Bojanina majka je često menjala muškarce. Pored Bojane. ona ima Jovanu i Svetlanu. Jovana se udala, ima svoju porodicu, ali živi kao socijala, stalno joj treba neka pomoć. Svetlana i Bojana su se odlučile za školovanje i okrenule se fakultetu. Bojana je dobra osoba, nije sebična. Naučio sam ih da budu uporne i da ne odustaju od sebe, baš nikada. Svetlana i Bojana ne rade poslove u struci, bave se ugostiteljstvom, ali se nadam da će se i to desiti. Sve u svemu, oni su veliki borci - otkrio je Rade za Pink.rs

BONUS VIDEO: