ZOLA ZAVRŠIO U BOLNICI: Hitno se oglasio iz postelje, odložio ulazak u "Elitu" (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 15.09.2023 | 22:45


Lazar Čolić Zola se oglasio iz bolnice, odložio ulazak u rijaliti "Elita"!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ZOLA ZAVRŠIO U BOLNICI: Hitno se oglasio iz postelje, odložio ulazak u "Elitu" (FOTO)

Bivši zadrugar Lazar Čolić Zola potpisao je ugovor za "Elitu" i mnogi željno iščekuju njegov ulazak. Neki od takmičara "Elite" su naveli da će on ući sutra u ovaj rijalitiji, ali se on oglasio na društvenoj mreži Instagram, podelio sliku gde je priključen na EKG, te otkrio da bi publika mogla da očekuje njegov ulazak tek za mesec dana.

- Hvala svima što brinete, dobro sam, treba mi malo vremena da se oporavim i tamo gde me pominju da postavim svakog na svoje mesto. Za meec dana smo na 300% ako bog da - napisao je Zola.

Foto: Instagram.com

Zola u bolnici

Podsetimo, Slađa Lazić se tokom razgovora sa Aneli Ahmić izlanula i tako otkrila da će, po svemu sudeći, njen bivši momak Lazar Čolić Zola, ali i bivši dečko Miljane Kulić, uskoro postati deo rijalitija i ući u trku za glavnu nagradu od 100.000 evra.

Zola verovatno stiže... On mi verovatno stiže, znaš ono kao u filmu "Mi nismo anđeli", ako si gledala, on stiže, a kuća u potpunom neredu - grohotom se smejala Lazićeva.

Je l' ti drago - upitala je Aneli.

Naravno da mi je drago, ja sam "zolanderka"! Niko drugi ne može da bude "zolanderka" osim mene - smejala se Slađa, a snimak njenog odavanja tajnih planova produkcije rijalitija već uveliko kruži internetom.

Foto: printscreen/instagram

Slađa Lazić čeka Zolu

BONUS VIDEO: