MOLILA DEJANA DA JE VODI KOD HODŽE: Ana Ćurčić nije birala sredstva, zbog ovoga je došlo do HAOSA!


IZVOR: Republika - 20.09.2023 | 10:15


Drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6" molila pobednika "Zadruge 5" da je vodi kod hodže!

Foto: Shutterstock, ATA Images
MOLILA DEJANA DA JE VODI KOD HODŽE: Ana Ćurčić nije birala sredstva, zbog ovoga je došlo do HAOSA!

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević često proziva Anu Ćurčić, koja mu ne ostaje dužna,a nikome nije jasan njihov sukob i otkad datira. Kako "Star" saznaje, njih dvoje su imali kontakt pre Aninog ulaska u "Zadrugu", kada je ona zvala Dragojevića i molila ga da je odvede kod hodže, kako bi razdvojila Anđelu Đuričić i Zvezdana Slavnića. TAda su se njih dvoje zamerili jedno drugom, jer je Dejan odbio da pomogne Ani i poručio joj da ga ne smara i da ga ne zanimaju njeni ljubavni jadi.

Foto: ST/D. Kadić, E stock

Dejan i Ana

- Ana je bila očajna kada su Zvezdan i Anđela počeli da se muvaju, pa je na sve načine pokušavala da ih razdvoji. Poznato je da je zvala zadrugare koji su u međuvremenu ulazili i molila ih da prenesu Zvezdanu poruke od nje, a onda je u nekom momentu, malo pre nego što će ona ući, nabavila broj Dejanov i nazvala ga. On je bio u šoku i pitao je kako može da joj pomogne, da bi mu ona rekla kako je čula da je išao kod hodže i da taj čovek čuda pravi, te da odvede i nju, kako bi joj napravio rituale da razdvoji Zvezdana od Anđele - počinje izvor "Stara", pa dodaje:

- Dejan joj je objasnio da nije išao kod hodže po rituale i da ga to ne zanima, ali je ona nastavila da ga zove i da mu piše. On je u jednom momentu njoj grubo poručio da ga ne zanimaju njeni ljubavni jadi i da ga ostavi na miru. Od tada datira njihov sukob, tada su se oni žestoko posvađali, pa je Ana kada je ušla u "Zadrugu" počela da proziva Dejana, a nikada nikome nije rekla šta je od njega tražila - dodala je izvor koji je upućen u situaciju.

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić

 

- Kuma Milena je znala za taj Anin plan i kada je čula da je ona već zvala Dejana, bila je u šoku. Tajno da Ana ne zna, nazvala je Dekija i zamolila ga da je ne spaja sa hodžom, a on je rekao da je već odbio, ali mu je Kačavenda naglasila da Ana neće odustati, te da će ga smarati i da nikako ne pristane. Tako je i bilo, ona je bila uporna, pa je Dejan na kraju bio baš grub i skinuo je s grbače - završava izvor gorepomenutog lista.

BONUS VIDEO: