ANA ĆURČIĆ UZNEMIRAVA BIVŠU ADMINKU: Šok informacije iz Bujanovca, bivša zadrugarka odlučila da je UNIŠTI!


IZVOR: Republika - 20.09.2023 | 11:40


Osvanule su nove šok informacije o Ani Ćurčić i Hristini iz Bujanovca, njenoj nekadašnjoj adminki!

Foto: printscreen/RTV Pink
ANA ĆURČIĆ UZNEMIRAVA BIVŠU ADMINKU: Šok informacije iz Bujanovca, bivša zadrugarka odlučila da je UNIŠTI!

Hristina iz Bujanovca, nekadašnja adminka fan grupe Ane Ćurčić, oglasila se na društvenoj mreži Instagram, kako bi se ogradila od drugoplasirane takmičarke "Zadruge 6". Ona je objavila privatnu prepisku sa Acom Bulićem, koji joj govori da ne naseda na provokacije. Hristina je istakla da ostavlja grupi, gde će ostati svi dokazi, a onda joj je, kako navode na Instagramu, oboren profil.

Foto: Instagram.com

Objava na društvenoj mreži Instagram

- Ovo je bila okačila Hristina. Bivša Anina adminka. Odmah posle storija su je oborili. Ružno da se ruše profili. Žena se povukla i živi svoj život. Nije povezana ni sa kakvim profilima i ne želi da se oglašava. Takođe, znamo da je da dotična učesnica rijalitija (Ana) uznemirava pozivima posle svih izgovorenih reči, ima obraza. Žena samo želi svoj mir - navodi se na storiju admina jedne stranice.

Podsetimo, "Izigrane lavice", nekadašnja fan grupa Ane Ćurčić, redovno izbacuje njene privatne prepiske i razgovore. Tako su nedavno izbacili audio-snimak razgovora Ivane Šašić i Ane, gde Ćurčićeva zamera Ivani što veruje Hristini. Kako je Ivana otkrila u tom razgovoru, Ana je Hristinu izbacila iz stana, a Ćurčićeva je Šašićevoj zamerila što veruje u sve što joj Hristina govori. Hristina je inače bila adminka "Lavica", zaratila sa Milenom Kačavendom, a potom i sa Ćurčićevom.

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic, Shutterstock

Aca,. Ana i Ivana

BONUS VIDEO: