BIVŠA ROBIJAŠICA OBELEŽILA TERITORIJU: Napravila pometnju u emisiji, pao je i POLJUBAC!


IZVOR: Republika/A.N. - 20.09.2023 | 21:20


Teodora Radoičić konačno je odlučila da Nikoli Bukiliću pruži šansu!

Foto: Republika
BIVŠA ROBIJAŠICA OBELEŽILA TERITORIJU: Napravila pometnju u emisiji, pao je i POLJUBAC!

Nikola Bukilić se posle žurke ušuškao pored Teodore Delić, koju je pokušao da smuva ispod pokrivača. Ovo ne bi bilo čudno da se cele nedelje nije trudio da smuva Teodoru Radoičić, koja je danas svojoj cimerki Vanji Živić priznala da je u vezi sa Bukilićem.

Iako su Teodora i Nikola više puta stavljali tačku na svom odnos, a ona je govorila kako napoljuioma nekog ko je čeka, izgleda da je nakon svega odlučila da promeni ploču i sa njim uplovi u vezu. 

Teodora Radoičić, poznatija kao Balzak, prvo je u svojoj radio-emisiji suočila Delićevu i Bukilića, a onda javno svima otkrila da je sa Nikolom u zvaničnoj ljubavnoj vezi. 

Foto: TV Pink/printscreen

Teodra Delić i Nikola Bukilić Elita

- Nikola i ja smo se ovih dana družili kao i sinoć na žurci. Posle na afteru smo ležali zajedno gde mi je Nikola tražio da ostanem i više je forsirao ali sam ja otišla i zaspala. Ujutru sam čula novu vest da su izvesna Teodora Balzak i Nikola Bukilić poljubili jutros. Ja sam njemu prišla i čestitala mu - govorila je Teodora Delić.

Da sam imao nešto sa njom i ostao bih, ja nisam takav momak. Međutim hteo sam da pokušam još jednom da pokušam sa Balzakom - poručio je Nikola, nakon čega je usledilo Teodorino priznanje da su njih dvoje od jutros u vezi. 

Nakon emisijhe Teodora i Nikola su se prvi put pred kamerama javno poljubili, iako su mnogi očekivala da će se ovo dogoditi ranije, pogotovo jer su tokom prethodne nedelje boravili zajedno u izolaciji kao potrčci. 

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Radojičić i Nikola Bukilić prvi poljubac

BONUS VIDEO: