MUŽ UČESNICE ELITE SAZNAO ZA NJENU PREVARU, SIN BURNO REAGOVAO: Porodična drama trese Šimanovce, ovako nešto još nikada niste čuli!


IZVOR: Republika/M. I. - 27.09.2023 | 20:15


Suprug učesnice Elite se oglasio povodom njene prevare, prolazi kroz težak period.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com
MUŽ UČESNICE ELITE SAZNAO ZA NJENU PREVARU, SIN BURNO REAGOVAO: Porodična drama trese Šimanovce, ovako nešto još nikada niste čuli!

Učesnici Elite sinoć su javno govorili o svojim najvećim životnim greškama, a Slađa Lazić Bošković priznala je da prevaru smatra svojom najvećom greškom.

Njen suprug, koji joj je preko iste prešao, otkrio je kakvu su krizu u braku imali i kako je reagovao, kada je saznao da ga je Slađa prevarila. 

Kako je i sama istakla, najviše se kaje jer su njena deca mnogo ispaštala u tom periodu, a njen sin je zbog stresa imao i pečate po glavi.

Foto: printscreen/RTVPink

 

 

- Šta je bilo, bilo je! To je meni jako bolna tema, ali već je sve iza nas i nema šta da se doda. Sada nam je lepo i gledamo samo napred - priznao je njen suprug za Pink.rs.

- Iva je mala, nema pojma šta se dešava niti šta se dešavalo. Mama joj trenutno jako nedostaje i stalno pita za nju. Mateja je ranije, te naše svađe jako teško podnosio kao i celu situaciju. On nije bio za to da uđe u Elitu i mnogo mu nedostaje - otkrio je on.

Foto: ST/Dragan Kadić

Slađana Lazić Bošković

 

BONUS VIDEO: