CAR PRIZNAO KRIVICU: Nakon skandaloznih optužbi, javno MOLI trudnu Aleks da mu da DRUGU ŠANSU! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. P. - 29.09.2023 | 13:55


Filip Car se obratio turdnoj Aleks javno, pokušava da ispegla situaciju sa njom!

Foto: Shutterstock, ATA Images
CAR PRIZNAO KRIVICU: Nakon skandaloznih optužbi, javno MOLI trudnu Aleks da mu da DRUGU ŠANSU! (VIDEO)

Filip Car se oglasio na društvenoj mreži TiKTok nakon skandaloznih optužbi njegove bivše verenice Aleksandre Nikolić. Trudna pobednica "Zadruge 6" je otkrila da je Filip bio nasilan prema njoj, a potom aludirala da je koristio narkotike.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, shutterstock

Car i Aleks

Iako je Car prvo udario na nju i rekao da će izneti sve iz telefona što ima pred njeno večerašnje gostovanje u "Eliti", javno se pokajao i priznao da je kriv, te tražio od Aleks da ga sasluša i da reše problem.

- Evo da znate - krivac sam za sve. Upropastio sam jednu ljubav koja je naročito sa njene strane bila čista i ispravna. Nešto što je bilo divno i krasno ja sam uništio porukama i pozivima sa drugim devojkama, sa drugim ženama. Tako je došlo do celog problema i svega... Treba neko vreme da nju malo ljutnja i bes prođe, ali samo želim da mi dozvoli, da mi da kontakt, samo vezano za trudnoću... Svaki put, kao i do sada, da znam kad je pregled, koliko košta pregled, da podnesem troškove vezane za sve to i da jednostavno kada dete bude rođeno budem tu i je*i ga... Nisam bilo ko - poručio je Car.

 

 

Podsetimo, Aleks je rekla da će prijaviti Filipa policiji ako joj bude pretio, a večeras će na Pinku otvoriti dušu o svemu što se desilo.

BONUS VIDEO: