ASMIN UZVRAĆA UDARAC REŠIĆKI! Ocrnila njegov trougao sa Aneli i Stanijom, on POBESNEO: Stvorena si da pereš toalete!


IZVOR: Republika/M. P. - 29.09.2023 | 15:45


Asmin Durdžić posvetio uvredljivu pesmu pevačici Sandri Rešić!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, printscreen/facebook
ASMIN UZVRAĆA UDARAC REŠIĆKI! Ocrnila njegov trougao sa Aneli i Stanijom, on POBESNEO: Stvorena si da pereš toalete!

Asmin Durdžić se oglasio na društvenoj mreži Instagram povodom komentara koje je njegov račun izrekla pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić. On je objavio nekoliko njenih fotografija iz mlađih dana, pre nego što je izgubila kilažu, pa joj posvetio pesmu, koju je nazvao "O, Rešićka, Rešićka".

Foto: Instagram.com

Sandra Rešić

- Matora ti gurnula jezik svoj jer te neće nijedan dečko. Da li je do kreštavog glasa ili možda do pingvinskog stasa... Zato nemoj mnogo da s*reš jer stvorena si da toalete pereš - glasio je tekst koji je Asmin objavio uz sliku Jovane Tomić Matore i Sandre Rešić kako se ljube.

Podsetimo, Sandra je nedavno govorila u emisiji "Pitam za druga" o Asminovoj situaciji sa Stanijom Dobrojević i Aneli Ahmić.

- Ne mogu da verujem da je Asminova majka podržala njegovu vezu sa Stanijom. Stanija je plastičnija za mene od Aneli, ako govorimo o izgledu. Ako verujemo u Aneline reči koja je rekla da se nije njegovima dopala zbog izgleda, onda mi nije jasno da je Asminova majka na strani snajke koja je duplo više operisana - rekla je bivša zadrugarka i dodala:

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Asmin, Stanija i Aneli

- Na osnovu nekih mojih saznanja, mogu samo da kažem da nije onako ni kako Aneli predstavlja unutra, ni kako on predstavlja napolju, mislim da je istina negde između. Bilo kako bilo, ja bih volela da taj čovek s kim god da je samo neka obrati pažnju na to dvoje dece koje ima, jer kako sam čula ne obraća, posebno na to prvo dete - rekla je Rešićeva u emisiji.

BONUS VIDEO: