OGLASIO SE MILAN MILOŠEVIĆ: Voditelj progovorio o svojim poslovnim planovima!


IZVOR: Republika/A.N. - 01.10.2023 | 23:50


Voditelj porukom na društvenim mrežama obradovao svoje pratioce.

Foto: ST/Dragan Kadić, Pink, ST/N. PANČIĆ
OGLASIO SE MILAN MILOŠEVIĆ: Voditelj progovorio o svojim poslovnim planovima!

Uveliko se polemiše da li se voditelj Milan Milošević napokon vraća na Pink, u rijaliti, gde je najpre postao popularan kao učesnik, a onda kao voditelj, zbog čega je ostavio pečat na Zadrugu.

Milan ima ogroman broj fanova, koji bi voleli da ga gledaju na ružičastoj televiziji, a voditelj je nedavno prekinuo tišinu, pa otkrio kakvi su mu planovi, a njegova izjava mnoge je obradovala.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Milošević

Naime, voditelj je podelio na svom Instagram profilu svoj horoskop, koji su njegovi brojni pratioci shvatili kao tajnu poruku o njegovom trenutnom stanju na poslovnom. 

- Imate odlične rezultate na polju poslovanja, šefovi su zadovoljni vašim radom. Vi imate mnogo toga da pokažete, a naredđeni su svesni kvaliteta vašeg poslovanja - glasio je Milanov horoskop, sa kojim se on složio.

- Tačno - napisao je voditelj. 

Foto: Instagram.com

Milan Milošević Instagram

Podsećamo, Milan je nedavno dao izjavu za domaći mediji, gde je govorio o svom mogućem povratku na televiziju Pink. 

Vidim da svi vetrovi duvaju na tu ružičastu stranu, ali ja za sada nemam ništa novo da vam kažem... Svakako ovih dana imam mnogo vremena za razmišljanje i sada znam samo jedno, a to je da je Pink jedino mesto gde sam bio srećan. Dužan sam im za sve! - poručio je Milan tad za Blic.

BONUS VIDEO: