ISPLIVALA ISTINA O KAČAVENDINOM "VASKRSLOM" VERENIKU: Milena sumnja da mu je Ana pomogla da je PREVESLA!


IZVOR: Republika/A.N. - 07.10.2023 | 09:20


SInoć je u emisiji "Pitanja novinara" Milena govorila o svom odnosu sa verenikom, za kojeg je mislila da je poginuo.

Foto: E-stock, Shutterstock
ISPLIVALA ISTINA O KAČAVENDINOM "VASKRSLOM" VERENIKU: Milena sumnja da mu je Ana pomogla da je PREVESLA!

Milena Kačavenda sinoć je u emisji "Pitanja novinara" razgovarala sa voditeljom i novinarom Darkom Tanasijevićem o svom vereniku, za kojeg se govorilo da je poginuo, a onda se na kraju ispostavilo da je živ. Kačavenda je priznala da sumnja da joj je bivša kuma, Ana Ćurčić, smestila tu priču i da je ona ima ulogu u celokupnoj drami. 

- Kada je bio "Narod pita" ona je tada jasno davala do znanja da će o vereniku pričati posebno. Ja na njene pretnje nisam reagovala, a htela sam da se suočimo, ali ona nije, ona se sa mnom zaj*bavala, a ja sam bila linčovana zbog nje, jer sam joj pomagala. Ona je pričala da sam ja alkoholičarka, mnogo tu ima nejasnoća. Ja želim da znam istinu o vereniku, jedina stvar koja mi je ostala nejasna je to da li postoji njena uloga u tome - govorila je Milena u sinoćnoj emisiji, a onda od Darka Tanasijevića dobila hipotetičko pitanje:

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda u emisiji "Pitaja novinara"

- Hipotetički kada bi ti saznala da se on javio Ani i da je poslao broj njene ćerke i rekao da si mu ti dala? 

- To je laž, to je nebuloza. Ja sam tu decu štitila. Ana mene zna, ja uvek idem do kraja, trenutak kada ja odlučujem da sahranim verenika, Lavice su to znale i Hristina iz Bujanovca koja je ostala u Srbiji na nagovor Ace Bulića - rekla je Milena.

- Da li je David Tošić ime i prezime tog čoveka? - uitao je Darko, a Kačavenda je potvrdila da jeste.

- To je čovek koji se predstavlja kao Vuk Roten,a ustvati je otac deteta Milice Dabović, poznatiji kao Ljubomir - dodao je Darko Tanasijević.

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda u emisiji "Pitaja novinara"

BONUS VIDEO: