DETALJ RASKRINKAO ŠA I VANJU: Posle ovoga je jasno u kakvom su odnosu, zamalo OBMANULI NACIJU!


IZVOR: Republika/A.N. - 08.10.2023 | 15:20


Mnogi su mislili da je njihovoj ljubavi došao kraj, a posle ove objave su mnoge stvari jasnije.

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram
DETALJ RASKRINKAO ŠA I VANJU: Posle ovoga je jasno u kakvom su odnosu, zamalo OBMANULI NACIJU!

Vanja Aleksić i Nenad Aleksić Ša nalaze se u žiži interesovanja javnost otkad se saznalo da se razvode samo mesec dana nakon crkvenog venčanja. Ša nije želeo da otkrije zbog čega je Vanja pobegla iz njihovog stana, a u međuvremenu je doneo odluku da pokuša da je vrati. Reper je u međuvremenu ušao u rijaliti "Elita", a potom doživeo nervni slom samo par dana nakon ulaska, zbog pitanja o Vanji, a iako je danima pretio da će da pobegne uspeo je da se smiri. 

Foto: ATAImages

Vanja i Nenad Aleksić

Mnogima nije jasno u kakvom su konkretno njih dvoje odnosu, jer kako reper priča nisu se razveli, a opet ni ne žive zajedno, ali želi da nastavi da se bori za njenu ljubav. 

Međutim, na društvenim mrežama vernio pratioci Ša i Vanje razotkrili su detalj koji je otkrio da Vanja takođe želi da bude sa reperom i da za njihovu budućnost ima nade, iako mnogima nije delovalo da će reperu ona pružiti novu šansu. 

POGLEDAJ GALERIJU

Naime, Vanja se snimala za svoj stori na društvenoj mreži Instagram, gde se videlo da i dalje nosi burmu. Neki od komentara na društvenim mrežama koji su se pojavili bili su da je Vanja želela da se opere od odnosa sa Ša i da je sve vreme lažno predstavljala ljutnju, a da zapravo sve vreme želi da uživa u ljubavi sa Aleksićem. 

BONUS VIDEO: