"BEBICA SE NAPALIO DOK ME JE GLEDAO SA ZOLOM" Miljana Kulić frapirala sve izjavom o bivšem!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 16.10.2023 | 05:45


Nišlijka je namerno raskrinkala Nenada Macanovića, s kojim se danima prepucava pred kamerama, ali joj nije ostao dužan!

Foto: ATA Images
"BEBICA SE NAPALIO DOK ME JE GLEDAO SA ZOLOM" Miljana Kulić frapirala sve izjavom o bivšem!

Učesnica "Elite" Miljana Kulić kaže da je njen bivši dečko Nenad Macanović Bebica uživao dok je gledao kako ima seks s Lazarom Čolićem Zolom! Ona se posvađala prekjuče s cimerkom Jovanom Tomić Matorom, a kad se u raspravu umešao Bebica, raskrinkala ga je rečima da ima nenormalne fetiše.


- Miljana, ajde pusti nas da spavamo! Ostavi Matoru na miru! Svima smetaš, a ljudi hoće da odmaraju! Samo tražiš da se kadar zadržava na tebi, nisi interesantna više nikome - provocirao je Bebica, da bi se Miljana upecala na prozivke:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

 


- Ajde ćuti ti, jadniče! Ovde si u rijalitiju samo zbog mene! Da nisi bio sa mnom, ne bi te bilo na mapi! Hočeš da kažem koliko si nenormalan? Hočeš da priznaš da ti se dizao dok si gledao mene i Zolu dok imamo s*ks? Hajde kaži ako smeš šta si radio, gde si se pipkao!


Dok je Nišlijka provocirala, Bebica se samo smeškao, pa je opet udario na to koliko je Miljana loša majka.


- Počeli smo, dakle, da otkrivamo najintimnije tajne? Pa hajde onda, Miljana, priznaj koliko si loša majka? Priznaj da ti majka vaspitava dete jer sama nisi sposobna da se brineš o njemu? Shvati da živiš u rijalitiju, da je ovo tvoja karijera, a o malom Željku brine neko drugi! Ako nastaviš da me provociraš, sve ću da iznesem. Znam gde si bila, kad i s kim dok te je dete kući čekalo - pričao je Macanović, da bi Kulićka rešila da mu ne daje na značaju:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

 


- Ajde, Bebice mali... Nisi mi više interesantan. Ne možeš da prihvatiš da mi nije stalo do tebe, pa samo možeš da provociraš. Nađi neku sličnu meni pošto vidimo da te ovde u rijalitiju nijedna žena stvarno neće.

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic, Pixabay.com

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

BONUS VIDEO: