"KAČAVENDA VOLI BELO" Šok TVRDNJE Ane Ćurčić o Mileninoj prošlosti, zbog OVOGA joj sledi TUŽBA ko vrata?


IZVOR: Republika/O. B. - 15.10.2023 | 21:49


Ana Ćurčić počela je sa raskrinkavanjem Milene Kačavende!

Foto: Printskrin/RTV PINK
"KAČAVENDA VOLI BELO" Šok TVRDNJE Ane Ćurčić o Mileninoj prošlosti, zbog OVOGA joj sledi TUŽBA ko vrata?

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić vanredno se oglasila na Instagramu, te optužila svoju bivšu kumu Milenu Kačavendu da je ,,lažna kuma", te da tokom boravka u rijalitiju ,,Elita 7" iznosi neistinu, te je upitala svoje pratioce ko je zapravo kriv, želeći da čuje njihova mišljenja.

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram

 

- Ko je kriv? Ja, unutra u Zadruzi 6 koja apsolutno priča istinu u svakom smislu. Ili lažna kuma koja spolja priča u zavisnosti da l je pila rakiju (dunju posebno voli) ili vino (vino ne bira, daj šta daš, samo da je belo) ili miks oba. E to je baš kritično. Da vas čujem - upitala je Ana Ćurčić na Instagramu. 

Podsetimo, Ana Ćurčić i Milena Kačavenda, dugogodišnje prijateljice i kume, našle su se u žiži javnosti zbog kontradiktornih izjava. Po rečima Kačavende, Ana je imala plan sa Acom Bulićem da pobedi u rijalitiju, ali su se stvari izmakle kontroli jer je Milena previše pričala ono što im nije odgovaralo. Ana je izrevoltirana zbog poziva Mikija Đuričića ispolivala voditeljku Anu Radulović sokom.

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages, Shutterstock

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda

 

Tokom programa je u više navrata spominjala svoju bivšu prijateljicu i kumu, Milenu Kačavendu za koju sada kaže da joj nikada i nije bila kuma. Milena je otkrila da joj je Ana pretila. Kačavenda je demantovala nedavne navode da je uzela novac od Aninih fanova. Kačavenda je progovorila i o polivanju voditeljke koja je isključivo radila svoj posao o postavljala pitanja gledalaca i publike. Na kraju, Milena je izjavila da će se braniti onako kako ona zna, a angažovala je i advokate.

BONUS VIDEO: