ŠOK PREOKRET U ELITI: Kačavenda pere ljagu sa imena Ane Ćurčić, obratila se bivšoj drugarici u JEKU RATA i tražila uslugu!


IZVOR: Republika/A.N. - 21.10.2023 | 10:50


Milena saznala da je popila tužbu od Ćurčićeve, njena reakcija zaprepastila je sve.

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić/Vladimir Lukic
ŠOK PREOKRET U ELITI: Kačavenda pere ljagu sa imena Ane Ćurčić, obratila se bivšoj drugarici u JEKU RATA i tražila uslugu!

Tokom sinoćne emsiije "Pitanja novinara" povela se priča oko intimnog odnosa između Nikole Lakića i Ane Ćurčić, zbog ćega je došlo do žestoke svađe između Milene Kačavende i Lakića. 

Milena je dobila reč da prokomentariše sve što je Nikola ispričao, a sve je začudilo kad je odlučila da stane u zaštitu časti bivše drugarice i da tvrdi da Ćurčićeva nije Lakića dovodila u svoj stan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda Elita

- Ovaj sličaj je pratio šesticu, naopravio priču, pa je slušao mene. Meni je konfuzija, on priča o mojoj kontadiktornosti, on decidino kaže da ja pričam mesec i po dana i ništa ne govorio, a on govorio da le kao ja tek pričati. Ja ću tebe je*ati kad tada. Imala je Ana možda propuste, ali neću dozvoliti da ovaj priča svašta o Ani, da li je je*ao ili nije. Ja garantujem da Ana nije uvodila Lakića u njen stan a kamoli spavao u njenom kreveru - rekla je Milena.

Darko Tanasijević je putem hipotetičkog pitanja Mileni otkrio da je Ana tužila nju i Marka Đedovića i javno pozvala ljude da se jave koji su tokom njenog boravka u šestoj sezoni "Zadruge" slali novac. Milena se zbog novog saznanja preko kamere obratila Ani i od nje tražila da se oglasi za medije ili putem društvenih mreža. 

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-stock/ Časlav Vukojičić, AtaImages

Ana Ćurčić tužila Milenu Kačavendu i Marka Đedovića

BONUS VIDEO: