GEJ PAR ČEKA PAKAO, PORODICA POSLALA PISMO U ŠIMANOVCE: Zbog javne bruke ugroženo im je zdravlje!


IZVOR: Republika/A.N. - 29.10.2023 | 19:20


Anđela Šparavalo nema podršku najbližih za ljubavni odnos sa Bojanom Pavlović.

Foto: ST/Dragan Kadić, shutterstock
GEJ PAR ČEKA PAKAO, PORODICA POSLALA PISMO U ŠIMANOVCE: Zbog javne bruke ugroženo im je zdravlje!

U "Eliti" je danas organizovan rođendan Slađe Lazić, a porodica Anđele Šparavalo iskoristila je tu priliku kako bi joj skrenula pažnju putem čestitike da se skloni od Bojane Pavlović i saopšti da ljubavnim odnosom sa njom bruka porodicu. 

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Šparavalo

- Anđela, srećkice moja, slušaj me dobro. Pogubila si se i nisi dobro. Baka Zorica je bila oduševljena tobom dok nisi počela da se družiš sa Bojanom. Da li si ti normalna? Znaš kojeg je ona opredeljenja i sama sebi daješ povoda da se o tebi priča ono što nisi. Hoću da se distanciraš od Bojane. Na šta to liči? Sediš joj u krilu i ulaziš u njen krevet, sama sebi praviš problem. Druženjem sa Bojanom brukaš sebe i celu porodicu. Hoćeš da se svi porazboljevamo? Kome se ti izvinjavaš i pravdaš, da ti neko brani sa kim da se družiš -glasio je deo pisma - pisala je njena majka, a onda joj skrenula pažnju da želi da je vidi sređenu i lepo obučenu:

- Hoću da te vidim od ujutru srećnu i nasmejanu. Neću da te vidim u ovom mantilu kao neki duh po kući, plašiš učesnike - posavetovala je majka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

BONUS VIDEO: