URGENTNO OGLAŠAVANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA: Javno izneo ŠOK DOKAZE o Ani Ćurčić, ovo će je ZABOLETI! (FOTO)


IZVOR: Republika - 30.10.2023 | 22:50


Zvezdan Slavnić javno raskrinkao Anu Ćurčić!

Foto: YouTube//Printscreen
URGENTNO OGLAŠAVANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA: Javno izneo ŠOK DOKAZE o Ani Ćurčić, ovo će je ZABOLETI! (FOTO)

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Zvezdan Slavnić, oglasio se na društvenoj mreži Instagram, te se tom prilikom direktno obratio svojoj bivšoj nevenčanoj supruzi, Ani Ćurčić, i javno joj zapretio dokazima koje ima protiv nje.

Naime, Ćurčićeva je nedavno iznela niz optužbi na Slavnićev račun, a kako bi joj se revanširao, on je svojim pratiocima otkrio da je, po uzoru na njen tablet sa informacijama, spremio "fleš", a u kom se nalazi materijal koji bi Anu mogao da kompromituje. POGLEDAJ GALERIJU

- Ja možda nemam "tabletić", ali zato imam "fešić", a i pamćenje me još uvek dobro služi. Još samo ovo i za danas dosta... Kaže Anči: "Jako je važno da se ne zaboravi da je ona ušla jako loše psihički jer su joj se napolju dešavale neke situacije... A nakon tih "situacija" vi dobijete poziv, uđete prvi put u rijaliti ispregovarate uslove kao da ste već petu godinu član istog. Druga sezona "sama sebe demantujem" je zvanično otvorena... Stop lažnim žrtvama! Sve se vidi, sve se zna - stoji u Slavnićevoj objavi koja je sve šokirala.

BONUS VIDEO: