OVAKO JE NAGOVESTILA OTKAZ NA PINKU: Dušica Jakovljević uživo u programu otkrila KLJUČNE DETALJE! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. P. - 05.11.2023 | 15:40


Publika nije ni slutila da jedna rečenica Dušice Jakovljević označava kraj saradnje sa Pinkom!

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/N. Pančić
OVAKO JE NAGOVESTILA OTKAZ NA PINKU: Dušica Jakovljević uživo u programu otkrila KLJUČNE DETALJE! (VIDEO)

 

 

Kao bomba je odjeknula vest da je voditeljka Dušica Jakovljević posle deset godina dala otkaz na televiziji Pink. Voditeljka prelazi na drugu televiziju, gde će biti savetnik vlasnika i potpuno će se posvetiti produkciji.

Dušica je već u petak nagovestila da daje otkaz, ali publika tada ništa nije znala. Naime, na početku emisije "Pitanja novinara", dok je odgovarala na prozivke, voditeljka je otkrila da je imala tri sastanka tog dana.

Foto: ST/N. PANČIĆ, printscreen/RTV Pink

Dušica Jakovljević

- Hoću da vam kažem da posle celog dana od tri sastanka, dvoje velike dece, pa onda vodite koncert u Areni, premijeru filma i koncert u Areni pred 15.000 ljudi, onda dođete direktno odatle ovde, pa onda svaka čast ako uopšte izgledate ikako, a ne ovako kao ja. Hvala - poručila je Dušica u petak u emisiji "Pitanja novinara".

Dušica je u petak zajedno sa Snežanom Dakić vodila premijeru filma "Pokidan", koji je rađen po motivima iz života Ace Lukasa. Voditeljka je vodila mnoge formate na ružičastoj televiziji, a proslavila se po vođenju rijaliti programa - prvo "Farme", potom "Zadruge", a zatim i "Elite". Godinama je bila zaštitno lice na ružičastoj teleiviziji, a sada je došao kraj.

Dušica se oglasila za Republiku i otkrila do kad će voditi program na Pinku.

- Istina je, o detaljima ne mogu da pričam, otkazni rok je mesec dana. To je sve što mogu da kažem za sad - izjavila je Dušica za Republiku.

Foto: ST/Dragan Kadić, google.rs/maps

Dušica Jakovljević

BONUS VIDEO: