ZAVIRITE U LUKS STAN DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Ovo je intiman kutak popularne voditeljke, nema šta nema (FOTO)


IZVOR: P. R. - 07.11.2023 | 12:20


Ovde voditeljka uživa sa decom!

Foto: Instagram.com
ZAVIRITE U LUKS STAN DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Ovo je intiman kutak popularne voditeljke, nema šta nema (FOTO)

Voditeljka Dušica Jakovljević, koja je do sada radila na televiziji Pink punih deset godina, nedavno je donela odluku koja je mnoge iznenadila - dala je otkaz i napustila ružičasto jato. Ova vest je odjeknula kao bomba u medijima, a mnogi su počeli da se interesuju i za detalje iz njenog privatnog života.

Iako je deo sveta poznatih, Dušica se nije ustručavala da prizna da i dalje živi kao podstanar. Međutim, to je nije sprečilo da svoj životni prostor uredi po svom ukusu. U njenom prostranom dnevnom boravku dominira ugaona garnitura svetle boje, a tu su i razne police i kućni bioskop. Prazan prostor je ispunjen raznim policama i komodama u svetlim bojama, što daje prostoru osvežavajući i prijatan izgled. POGLEDAJ GALERIJU

Kuhinja u stanu Jakovljevićeve ima šank i opremljena je belom tehnikom. Na frižideru se nalaze i razni magneti, što daje lični pečat ovom prostoru. U hodniku se nalazi ogromno ogledalo, bez kojeg nijedna dama ne može da zamisli svoj prostor, a Dušica ga redovno koristi za fotografisanje pre nego što krene negde.

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević instagram

Podsćećanja radi, voditeljka Dušica Jakovljević dala je otkaz na televiziji Pink nakon deset godina, a odmah se oglasila za Republiku i potvrdila da je došlo do kraja saradnje sa ružičastom televizijom.

- Istina je, o detaljima ne mogu da pričam, otkazni rok je mesec dana. To je sve što mogu da kažem za sad - izjavila je Dušica kratko za Republiku.

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/N. Pančić

Dušica Jakovljević dala otkaz na Pinku

BONUS VIDEO: