"OPASNICA JE U KREVETU, NISU NAM BILE POTREBNE SPRAVE": Devojka koja je bila INTIMNA sa Milicom Veličković otkrila sve detalje iz KREVETA!


IZVOR: Republika/M.G. - 10.11.2023 | 23:00


Za Republiku se oglasila devojka koja je bila intimna sa aktuelnom učesnicom "Elite"!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock
"OPASNICA JE U KREVETU, NISU NAM BILE POTREBNE SPRAVE": Devojka koja je bila INTIMNA sa Milicom Veličković otkrila sve detalje iz KREVETA!

Takmičarka "Elite" Milica Veličković je tokom protekle sedmice za crnim stolom otkrila da je bila intimna sa osobom istog pola. Ona je iznela detalje ovog odnosa, a ekipa portala Republika stupila je u kontakt sa devojkom, koja nam je otkrila da je sa Milicom imala mnogo više od par intimnih dodira, kako je Veličkovićeva navela.

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Veličković

- Ona je rekla da se to dešavalo sporadično, ja tvrdim da koliko je Milica bila sa muškarcima, toliko je bila i sa ženama. Nas dve smo imale više od intimnog odnosa, zaista smo privlačile jedna drugu - započela je ova devojka, pa nastavila:

- Milica može da bude sa oba pola, ja ne! Ne privlače me muškarci! U Milici sam videla jednu vrelu plavušu, koja me je zaista radila i mogu da kažem da je ona zaista opasnica u krevetu. Milica je spomenula u kući pred svima da nije koristila nikakve sprave, to mogu da potvrdim, nisu nam zaista bile potrebne sprave, jedna drugu smo zadovoljavale na drugi način - otkrila je ona za Republiku.

- Pratim "Elitu" zbog Milice, ne bi me iznenadilo da posle Bore pokuša nešto sa nekom od učesnica. "COMARA RULES" - rekla nam je devojka, koja je htela da ostane anonimna.

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Veličković i Bora Terzić

BONUS VIDEO: