SVE JE DOGOVORENO, REŽIRALA JE SA SVOJOM EKIPOM: Nakon skandaloznog raskida Matore i Anite pojavile se ŠOK OPTUŽBE!


IZVOR: Republika/A.N. - 12.11.2023 | 13:35


Oglasila se Marija Kulić, obelodanila poruku koja joj je stigla na društvenim mrežama.

Foto: printscreen/RTV Pink
SVE JE DOGOVORENO, REŽIRALA JE SA SVOJOM EKIPOM: Nakon skandaloznog raskida Matore i Anite pojavile se ŠOK OPTUŽBE!

Nakon što je otkriveno da je Anita Stanojlović varala Jovanu Tomić Matoru čak i na dan njihovog venčanja i da se sve vreme dopisivala sa Mateom Car nastao je haos u Beloj kući, ali i u javnosti. Mnogi bivši zadrugari oglasili su se povodom ove teme, kako bi dali svoj sud, a među njima je i Marija Kulić. Marija je na svom Instagram storiju podelila zanimljivu poruku koja joj je stigla od nepoznate osobe. 

Foto: youtube.com/pink.rs

Matora i Anita raskid Elita

Ma ona bre zaboravljena, sedam godina je nema nigde, i onda se kao udaje. To je sve dogovoreno da bi Matora ove sezone imala priču, našla je Anitu koja je labilna osoba i sve joj je smestila - pisalo je na Instagramu Marije Kučić. 

Foto: Instagram.com

Marija Kulić Instagram

- Sad kao drami oko porukica, a šta je ono, pa ništa... Nema ni golih slika, to je sve Matora režirala sa svojom ekipom i evo sad je opet glavna priča u rijalitiju - objavila je Marija koja je među retkima koji nisu na strani Matore. 

Podsetimo, Matora je na ivici nervnog sloma od kada joj je Anita priznala da se dopisivala i flertovala sa drugom devojkom. Jovana je noćas skinula i burmu i najavila razvod posle nekoliko meseci braka koji je sklopljen na moru u Crnoj Gori.

BONUS VIDEO: